Mi a véleményed a modern művészetről?
???
nem tiszta, mit értesz modern művészet alatt?
én minden alkotást egyenként ítélek meg.
Nem tetszik...
A modern épületektől is kiráz a hideg.
Elítéled? Van fogalmad arról, mit ítélsz el, vagy csak kiragadtál valamit, ami nem tetszik?
http://www.youtube.com/watch?v=poIrwic2oYs
http://www.youtube.com/watch?v=LQCxz4huBzo
[link] #um=1&hl=hu&safe=off&tbm=isch&sa=1&q=land+art&pbx=1&oq=land+art&aq=f&aqi=g1&aql=&gs_sm=e&gs_upl=17926l19108l0l20159l8l8l0l2l2l0l274l1408l0.1.5l6l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=30c164dd87c23670&biw=1366&bih=667
Azért a kortárs művészet elég tág fogalom. Megfogalmaznád kérlek, miért is ítéled el? ezek csak apró példák voltak, de ne felejtsük el a mozgóképes művészetet, a kísérleti filmet, a filmművészetet és az animációs filmeket.
Tehát elítéled Picassót, Dalit, Muchát, Csontváryt, Frida Kahlót, Vasarelyt is például?
Tehát az impresszionizmust (a későit), a kubizmust, az avantgárdot, a szürrealizmust, a minimalizmust, a szecessziót is?
Sajnálom hogy semelyik munkássága sem fogott meg, én se mindnek értem a gondolkodását, de elismerem őket mint festőket.
A modern épületek pedig tetszenek, nemrég láttam a táncoló házat, szerintem nagyon jól néz ki.
A szobrok már kicsit bonyolultabbak, például Dali rinocérosz és elefánt szobrai tetszenek, de azok a szobrok is amik az Art on lake kiállításon körbecsónakázhatók, igaz nem mindegyiket értem, de nem ítélem el ezért, inkább előveszem a fantáziám és belelátok valamit.
@[23:38] Utolsó:
Tündérkém, amiket/akiket felsoroltál, azok konkrétan avantgard irányzatok, ill. azok képviselői, nem kimondottan a "modern" irányzat.
Ha ezeket elítélné, akkor szerintem "avantgardot" írt volna a kérdező.
(... a kérdésre pedig holnap írok valami "okosat", csak most ehhez már szét vagyok csapva jobbhíján :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!