Mi a véleményed a rajzaimról?
Ezek az első rajzaim emberi arcról, szóval lehetőleg ne megsemmisítő kritikát írjatok. :D
Nem tervezek művészi babérokra törni (legalábbis ilyen "ágazatban" nem), csak simán hobbiból rajzolgatok, jövőre járni fogok rajzszakköre, nyáron meg igyekszem minél többet gyakorolni (1-2 rajzos könyvet is be fogok szerezni.) Csak arra lennék kíváncsi, hogy nagyon veszett ügy vagyok-e. :)
(ó, és lehet találgatni, ki a rajzokon szereplő úriember, kíváncsi vagyok innen hányan ismerik [fel] :D)
Ha a felismerésre írtad, hogy ott van, hogy Jeremy, akkor azt válaszolnám, hogy igen, van még kb. 200 rajta kívül.
Ha erre a válaszomra írtad, hogy: "Igen, Jeremy, hoooogy találtaad kiii? :D :D" akkor pedig azt, hogy reméltem, hogy átjön az irónia.
Tudom, hogy az árnyékolás közel sem tökéletes, sőt! Direkt írtam, hogy az első rajzaim, úgy nézzétek őket. Sehol, semmit nem tanultam az egészről, hogy és mit kell. Arra voltam kíváncsi, hogy alapnak jó-e. :) Köszönöm a véleményedet, igyekszem odafigyelni majd, hogy javoljak árnyékolás terén.
Szerintem érdemes vele foglalkoznod komolyabban, ahogy tervezed is. :)
És én még annyit fűznék az előző csevejetekhez, hogy szerintem érdemes megtanulnod a realisztikus ábrázolást, ha érdekel, mert minél több stílust tudsz használni, annál könnyebben érzel rá a sajátodra és annál több a felhasználható alaptudásod. :D Pl. a karikatúra is a valódi eltorzítása. :D
Köszönöm szépen! :)
Nem, nem tanultam sehol rajzolni, de szeretnék fejlődni benne, bár mint írtam nem szeretnék komolyan ezzel foglalkozni, csak hobbi szinten. :)
Nem azt mondtam, hogy nem akarom fejleszteni. Jézus, dehogy!
Nyáron rengeteget fogok vele foglalkozni és rajzszakköre is megyek, de kurzusokra és hasonlókra - legalábbis egyelőre - nem fogok jelentkezni. Egyszerűen nincs időm. :) Azért írtam, hogy komolyabban nem, csak hobbi szinten tervezek foglalkozni vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!