Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi a véleményetek a rajzaimról?

Mi a véleményetek a rajzaimról?

Figyelt kérdés

Szóval rajzolgattam magamnak, csak így unalmamban, és azon kaptam magam, hogy egy óriási tehetség vagyok. Lehet irkálni, hogy öntelt vagyok, nem érdekel, én tudom magamról, hamarosan pedig ti is megláthatjátok, hogy nagyon jól rajzolok. A lényeg, elég régen rajzoltam, így komolyan, most viszont kedvem támadt. Gondoltam kikérem mások véleményét, hogy fényezzenek már egy kicsit, nekem az felér két orgazmussal - jól jön az ilyen fülledt unalmas estén, nemde?!

Amúgy elég nagy művész vagyok, szeretek verseket írni és novellákat, meg ilyenek. Eddig újságíró akartam lenni (vagy fotós) de most, hogy kiderült nagyon jól rajzolok, innentől fogva egyértelmű; tetoválni akarok. Iskolában nem nagyon szoktam figyelni órán, tehát a rajzórákat is lekakilom, egyszer figyeltem, akkor a tanár azt mondta, egy lebutított Salvador Dalí vagyok. Ennek nagyon örültem, bár nem értem mi közöm egy gitároshoz.

Akkor tehát, íme két rajzom:

Love Story

[link]

BenkőBéke

[link]

15 | F

2011. júl. 31. 23:33
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
s z a r
2011. júl. 31. 23:36
 2/30 A kérdező kommentje:
:DDDDD
2011. júl. 31. 23:41
 3/30 anonim ***** válasza:
jahh, fekália
2011. júl. 31. 23:43
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
B@zdmeg XD A verseket már el se merném olvasni:D
2011. júl. 31. 23:44
 5/30 A kérdező kommentje:
Igazából nem írok verseket. :D
2011. júl. 31. 23:44
 6/30 anonim ***** válasza:
100%

szerintem te az absztrakt expresszionizmus egy képzőművészeti irányzat űzöd

Az absztrakt expresszionizmus – nevében is rejlő nonfigurativitás és az erőteljes érzelmi töltés kettősségén kívül – talán furcsa módon, erőteljesen támaszkodott a szürrealizmusra, persze nem elsősorban a figuratív, hanem a nonfiguratív szürrealizmus szabad tudatalatti módszereire és esetleg technikáira is.” Ennek a nemzetközi festészeti irányzatnak a lényege a művész lelki- és hangulati állapotának, tudat alatti képzeteinek közvetlen, drámai kifejezése és a festés folyamatának meditatív átélése. Mindezt a hagyományos kompozíció feloldásával és az ábrázolás száműzésével kívánták elérni.

2011. júl. 31. 23:45
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
lemaradt az XDXDXD
2011. júl. 31. 23:45
 8/30 anonim ***** válasza:
53%
tipikus esete a "ha felteszed a szart a polcra, rögtön lekvárnak képzeli magát"-nak.. szal még mindig szar..
2011. júl. 31. 23:50
 9/30 A kérdező kommentje:
Nemááááár. Elhiszitek, hogy komolyan gondolom ezt a kérdést? Oké, nem csodálom, hiszen körülbelül annak a mintájára csináltam, ahogy általában gondolkoznak, a mostanában oly' nagy 'művészlélek' tinik. Csak nem véletlenül van a Humor kategóriában. Az egészben az egyetlen igaz, a korom és a nemem volt. Tudom, hogy még csak nem is vicces, de hé, legalább szekszi vagyok.
2011. júl. 31. 23:52
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Van 50 millióm befektetési célra, szólj ha érdekel egy galéria létrehozása!
2011. aug. 1. 00:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!