Mi a véleményetek a rajzaimról?
Szóval rajzolgattam magamnak, csak így unalmamban, és azon kaptam magam, hogy egy óriási tehetség vagyok. Lehet irkálni, hogy öntelt vagyok, nem érdekel, én tudom magamról, hamarosan pedig ti is megláthatjátok, hogy nagyon jól rajzolok. A lényeg, elég régen rajzoltam, így komolyan, most viszont kedvem támadt. Gondoltam kikérem mások véleményét, hogy fényezzenek már egy kicsit, nekem az felér két orgazmussal - jól jön az ilyen fülledt unalmas estén, nemde?!
Amúgy elég nagy művész vagyok, szeretek verseket írni és novellákat, meg ilyenek. Eddig újságíró akartam lenni (vagy fotós) de most, hogy kiderült nagyon jól rajzolok, innentől fogva egyértelmű; tetoválni akarok. Iskolában nem nagyon szoktam figyelni órán, tehát a rajzórákat is lekakilom, egyszer figyeltem, akkor a tanár azt mondta, egy lebutított Salvador Dalí vagyok. Ennek nagyon örültem, bár nem értem mi közöm egy gitároshoz.
Akkor tehát, íme két rajzom:
Love Story
BenkőBéke
15 | F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!