Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményed a rajzaimról?

Mi a véleményed a rajzaimról?

Figyelt kérdés

Ezek az első rajzaim emberi arcról, szóval lehetőleg ne megsemmisítő kritikát írjatok. :D

Nem tervezek művészi babérokra törni (legalábbis ilyen "ágazatban" nem), csak simán hobbiból rajzolgatok, jövőre járni fogok rajzszakköre, nyáron meg igyekszem minél többet gyakorolni (1-2 rajzos könyvet is be fogok szerezni.) Csak arra lennék kíváncsi, hogy nagyon veszett ügy vagyok-e. :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

(ó, és lehet találgatni, ki a rajzokon szereplő úriember, kíváncsi vagyok innen hányan ismerik [fel] :D)

2012. máj. 24. 17:15
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Szerintem van benned tehetség:)
2012. máj. 24. 17:40
 2/21 anonim ***** válasza:

Hát nem rosszak, első rajzoknak nagyon is jók.

De n a helyedben hagynám a fotó realisztikus rajzolást, az olyan uncsi, meg arra ott a fotózás.

Inkább alakíts ki egy saját stílust, ne ilyen valósághűt és akkor tényleg művész lehetnél, és nem pazarolnád a tehetséged olyasmire, amit más 2 kattintással megold.

2012. máj. 24. 17:42
 3/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :)

Megpróbálkozok majd valami sajáttal, kreatívabbal, de jelenleg megőrülök ezért a pasiért, szóval muszáj volt alkotnom valamit... :D

2012. máj. 24. 17:44
 4/21 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy!!!
2012. máj. 24. 17:56
 5/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :)
2012. máj. 24. 17:57
 6/21 anonim ***** válasza:

van valami művészi a rajzodban ami tetszik.

Amúgy tuti, hogy valami Jeremynek hívják><

15/L

2012. máj. 24. 18:00
 7/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nem ilyen válaszokra számítottam. :)

Igen, Jeremy, hoooogy találtaad kiii? :D :D

2012. máj. 24. 18:01
 8/21 anonim ***** válasza:
Szép rajzok, ügyes vagy! A harmadik nem az a színész, aki a tv sorozat Sherlock Holmes-ét alakítja?
2012. máj. 24. 18:09
 9/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

És de, igazából mindegyiken őt próbálom ábrázolni. :D Tudom, kissé sokféle lett. Bár mondjuk ő is olyan, hogy ahány kép, annyiféle arca van/volt. :)

2012. máj. 24. 18:15
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
csak a link alapján sejtettem:D:D:D
2012. máj. 24. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!