Mi a véleményed a rajzaimról?
Ezek az első rajzaim emberi arcról, szóval lehetőleg ne megsemmisítő kritikát írjatok. :D
Nem tervezek művészi babérokra törni (legalábbis ilyen "ágazatban" nem), csak simán hobbiból rajzolgatok, jövőre járni fogok rajzszakköre, nyáron meg igyekszem minél többet gyakorolni (1-2 rajzos könyvet is be fogok szerezni.) Csak arra lennék kíváncsi, hogy nagyon veszett ügy vagyok-e. :)
(ó, és lehet találgatni, ki a rajzokon szereplő úriember, kíváncsi vagyok innen hányan ismerik [fel] :D)
Hát nem rosszak, első rajzoknak nagyon is jók.
De n a helyedben hagynám a fotó realisztikus rajzolást, az olyan uncsi, meg arra ott a fotózás.
Inkább alakíts ki egy saját stílust, ne ilyen valósághűt és akkor tényleg művész lehetnél, és nem pazarolnád a tehetséged olyasmire, amit más 2 kattintással megold.
Köszönöm szépen! :)
Megpróbálkozok majd valami sajáttal, kreatívabbal, de jelenleg megőrülök ezért a pasiért, szóval muszáj volt alkotnom valamit... :D
van valami művészi a rajzodban ami tetszik.
Amúgy tuti, hogy valami Jeremynek hívják><
15/L
Köszönöm, nem ilyen válaszokra számítottam. :)
Igen, Jeremy, hoooogy találtaad kiii? :D :D
Köszönöm szépen!
És de, igazából mindegyiken őt próbálom ábrázolni. :D Tudom, kissé sokféle lett. Bár mondjuk ő is olyan, hogy ahány kép, annyiféle arca van/volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!