Van valami elvárás ruha szempontjából a színházakban?
Figyelt kérdés
Ma megyünk a nemzeti színházba és én egész végig úgy voltam vele, hogy farmerben, meg pólóban megyek, de most mondták osztálytársaim hogy oda öltönyben kéne menni. Van ott valami etikett, hogy nem engednek be kényelmes, normális ruhában?2012. máj. 21. 11:58
11/15 A kérdező kommentje:
de, van.
köszi a válaszokat
2012. máj. 21. 12:49
12/15 anonim válasza:
Én meg köszönöm a lepontozást... Ennyi gyökeret... Pff...
13/15 anonim válasza:
Nadrág nem gáz, de egy inget nem tudnál addig venni (nem olyan nagy beruházás), vagy esetleg kölcsönkérni? (testvér, barát, apa, stb..)
14/15 anonim válasza:
most frissítettem... szóval ing, fekete farmer, elegáns cipő bőven elég. főleg osztállyal. nem hinném, hogy így ki fogsz lógni
15/15 A kérdező kommentje:
80%: tőlem ment a zöld kéz
2012. máj. 21. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!