Miért van, hogy a nőknek ennyi elvárása van?
Olvasgasd a férfiak társkereső hirdetéseit: pont ugyanez fordítva.
Legyen filigrán, nagy mellű, netán természetes vörös.
Odaadó, házias, és a többi.
Mellette a fényképen egy idősödő, csóró, jó esetben közepes pasi képe.
Nincs az a hülye, aki úgy keres társat, hogy "még kinézzen valahogy, ne kelljen eltartani, időnként mosogasson el, és ha nem túl nagy kérés, akkor évente egyszer legyen még képes szexelni".
Azt írják le, amit szeretnének. Nem azt, amit "megérdemelnek", akivel össze is illenek.
Nem véletlen, hogy egyedül vannak, és egyetlen reményük, hogy társkeresővel megtalálják a herceget a fehér lovon. :D
"Olvasgasd a férfiak társkereső hirdetéseit: pont ugyanez fordítva.
Legyen filigrán, nagy mellű, netán természetes vörös.
Odaadó, házias, és a többi.
Mellette a fényképen egy idősödő, csóró, jó esetben közepes pasi képe.
"
Férfiak adatlapján ezt láttad leírva, hogy legyen vörös és nagymellű? Aha.:).
"Ugyanazért amiért a kövér, lusta, csóró férfiak modell kinézetű, mindenben kiválóan teljesítő nőt akarnak maguknak. Egoizmus.
"
Lehet, hogy vannak ilyen férfiak is, de én meg pont azt látom, hogy a férfiaknak sokkal kevesebb elvárása van, mint a nőknek. Ez, h egy nőnek úgy kell kinézni, mint egy modell, meg ti hülyeségetek. Én sem, és férfi ismerőseim egyike sem vár el modell kinézetet a nőktől. Viszont lassan már tényleg ott tartunk, hogy egy 170-175 magas férfinak esélye sincs barátnőt találni, mert elvárás, hogy min. 180 magas legyen. Ez azért elég nevetséges sztem.
Még hogy a férfiak elvárásai nem irreálisak. Ezen jót röhögtem.
Egyébként az adatlapra nem írják rá de az első három kérdésben a mellméret benne van. A 180 cm azért elvárás, mert a mai huszonéves nők többsége 170-175 cm körül van és magasabb pasit szeretnének.
Ha a barátaid olyanok mint te akkor nem az adottságaik miatt nem találnak párt hanem mert nem sok nőnek van türelme egy ilyen hisztikirálynőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!