Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van, hogy a nőknek...

Miért van, hogy a nőknek ennyi elvárása van?

Figyelt kérdés
Nézem a társkeresőket is, és a legtöbb nőnek az egekben az elvárásaik. Legyen a férfi magas, érzékeny, de kemény is és keressen is jól. A probléma azzal van, hogy a nők nem rögzítik, hogy ők milyenek és ők mit adnak a kapcsolatban. Tehát úgy néz ki az egész, hogy adott egy 160 cm-es 80 kg-os (tehát molett) nő, akinek az elvárása, hogy a férfi legyen min. 180 cm és kisportolt, szemüvegesek meg ne is írjanak, közben meg ő kövér és alacsony. Ennyire nincs önkritikájuk? Lassan már ott tartunk, hogy minden nő azt hiszi, neki több diplomás, magas Brad Pitt jár, az átlagos férfi meg nem kell neki. Elég nevetségesnek tartom, de mitől alakulhatott ez így? azt is megfigyeltem, hogy a legtöbb nőnél az ad magára kimerül abban, hogy magára rak 10 kg sminket, és kihívóan öltözködik.

2012. máj. 15. 18:58
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Ugyanazért amiért a kövér, lusta, csóró férfiak modell kinézetű, mindenben kiválóan teljesítő nőt akarnak maguknak. Egoizmus.
2012. máj. 15. 19:08
 2/8 anonim ***** válasza:
97%

Olvasgasd a férfiak társkereső hirdetéseit: pont ugyanez fordítva.

Legyen filigrán, nagy mellű, netán természetes vörös.

Odaadó, házias, és a többi.

Mellette a fényképen egy idősödő, csóró, jó esetben közepes pasi képe.

Nincs az a hülye, aki úgy keres társat, hogy "még kinézzen valahogy, ne kelljen eltartani, időnként mosogasson el, és ha nem túl nagy kérés, akkor évente egyszer legyen még képes szexelni".

Azt írják le, amit szeretnének. Nem azt, amit "megérdemelnek", akivel össze is illenek.

Nem véletlen, hogy egyedül vannak, és egyetlen reményük, hogy társkeresővel megtalálják a herceget a fehér lovon. :D

2012. máj. 15. 19:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez mind a két nemnél előfordul, de az ilyenek meg is érdemlik.
2012. máj. 15. 19:45
 4/8 A kérdező kommentje:

"Olvasgasd a férfiak társkereső hirdetéseit: pont ugyanez fordítva.

Legyen filigrán, nagy mellű, netán természetes vörös.

Odaadó, házias, és a többi.

Mellette a fényképen egy idősödő, csóró, jó esetben közepes pasi képe.

"

Férfiak adatlapján ezt láttad leírva, hogy legyen vörös és nagymellű? Aha.:).

2012. máj. 16. 06:11
 5/8 A kérdező kommentje:

"Ugyanazért amiért a kövér, lusta, csóró férfiak modell kinézetű, mindenben kiválóan teljesítő nőt akarnak maguknak. Egoizmus.

"

Lehet, hogy vannak ilyen férfiak is, de én meg pont azt látom, hogy a férfiaknak sokkal kevesebb elvárása van, mint a nőknek. Ez, h egy nőnek úgy kell kinézni, mint egy modell, meg ti hülyeségetek. Én sem, és férfi ismerőseim egyike sem vár el modell kinézetet a nőktől. Viszont lassan már tényleg ott tartunk, hogy egy 170-175 magas férfinak esélye sincs barátnőt találni, mert elvárás, hogy min. 180 magas legyen. Ez azért elég nevetséges sztem.

2012. máj. 16. 06:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Még hogy a férfiak elvárásai nem irreálisak. Ezen jót röhögtem.

Egyébként az adatlapra nem írják rá de az első három kérdésben a mellméret benne van. A 180 cm azért elvárás, mert a mai huszonéves nők többsége 170-175 cm körül van és magasabb pasit szeretnének.

Ha a barátaid olyanok mint te akkor nem az adottságaik miatt nem találnak párt hanem mert nem sok nőnek van türelme egy ilyen hisztikirálynőhöz.

2012. máj. 16. 07:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Az volt a kérdésemben, hogy egy 160as miért akar minimum 180as férfit, erre leírod, hogy 170-175 azért keres 180ast, mert magasabbat akar. Szövegértés karó.
2012. máj. 16. 07:56
 8/8 anonim ***** válasza:
Akinek ilyen hülye elvárásai vannak,az nekem sem kéne.
2012. máj. 16. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!