Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Érettségire miben menjek?

Érettségire miben menjek?

Figyelt kérdés
Pár éve érettségiztem, de idén angolból javítani szeretnék, mert több pont kellene a felvételihez. Mikor gimnáziumból ballagtam, volt egyenruhánk, abban kellett érettségire menni, viszont az már nincs meg, meg amúgy se venném fel, mert nem is abban az iskolában érettségizek, ahová jártam. Egy halványlila alkalmi ingem van fekete nadrágkosztümmel, ezt vettem fel a nyelvvizsgára is pár hónapja. Jó lesz ez most is, vagy fekete-fehérben illene inkább menni?

2012. máj. 8. 10:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Fehér-feketében, és inkább szoknyában.
2012. máj. 8. 10:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Legyél visszafogottan elegáns!
2012. máj. 8. 10:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem felveheted nyugodtan, én nem jártam szoknyában se érettségire, se egyetemi vizsgákra - még az államvizsgára sem.
2012. máj. 8. 10:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Nincs is alkalmi szoknyám, meg pénzem sincs rá, úgyhogy a nadrág az tuti, de akkor a halványlila ing jó lesz hozzá, vagy legyen inkább fehér?
2012. máj. 8. 10:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha van fehér, vedd azt, de szerintem nincs gond a halványlilával sem. Kérdés, te lennél-e az egyetlen, aki nem fekete-fehérben van, mert akkor talán kellemetlenül éreznéd magad óhatatlanul.
2012. máj. 8. 10:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Persze, jó lesz, nem fognak kidobni.
2012. máj. 8. 10:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem írtad, hogy szóbelire, vagy írásbelire kell-e. Írásbelire teljesen mindegy mibe mész (a lapra később nem lesz ráírva), nekünk mondták, hogy ne öltözzünk ki, ahogyan normálisan iskolába járunk, menjünk úgy. Szóbelire legyünk elegánsak, a halványlila szerintem teljesen megfelel.
2012. máj. 8. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!