Menjek érettségire vagy ne?
Nem jó a közösség, sok a vita.
Az ellenséges hangulat miatt kihagytál két hónapot, meg ennyi tanulnivalót.
A másik helyen új közösség, új lehetőségekkel.
Menj!
Egyetértek a második válaszolóval!
Ha nem jó a közösség, akkor csak a suli rovására megy.
Válts!
A legfontosabb, hogy érettségit szerezz. Ne törödj az osztállyal, egy ideig együtt vagytok, aztán soha többé nem találkoztok.
ÉN ki nem állom a saját osztályomat, mégis négy évig velük voltam. Az hajtot előre, hogy a célomat elérjem (érettségi). Nemsokára megkapom a bizonyítványt, és az egyetemre megyek tanulni. Nem érdekel, milyen közösségbe kerülök. Ha belém kötnek, megverem őket, ha békén hagynak, akkor jól van úgy.
Neked is az legyen a fontos, hogy a célodat megvalósítsd, és ne érdekeljenek mások. De ha te ahhoz ragaszkodsz, hogy jó közösségbe kerüljél, akkor járjad sorba az iskolákat, hátha megtalálod a számodra ideális osztályt.
Menj át, én is váltottam sulit, sokkal másabb egy jó közösségbe járni! A tanulás is sokkal könnyebben megy, ha jó az osztály és szeretsz oda járni, hidd el.
(Én úgy tudom, hogy van 8 általánosra épülő OKJ-képzés is).
van 8 általánosra és 10 osztályra épülő OKJ-S szakképzés
KÖszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!