Szerintetek menjek?
Figyelt kérdés
Én es a baratom egy hetvegi kirandulasra keszulunk a barataival, párba lesz mindenki de en azert felek kicsit mert nem igazan ismetem öket ők meg nagyon jol egymast félek h rosszul fog telni szerintetek menjek? A barataim szerint nincs ertelme egy olyan bandaval menjek akiket nm is ismerek es akit igen azt sem birom2012. ápr. 16. 23:38
1/7 anonim válasza:
Szerintem menj el! Legalább kicsit jobban megismerheted a pasid barátait, és még a végén lehet, hogy tök jóban leszel velük. Arról nem beszélve, hogy a barátodat se hozd már szegényt abba a helyzetbe, hogy mindenki párban van, ő meg ott kuksol egyedül mint egy hülye. Egy hétvége nem olyan hosszú idő, ki fogod bírni. És gondolom lesz pia is, szóval majd oldódik a hangulat nyugi! :) L23
2/7 anonim válasza:
Menj el! Meglátod, hogy fog telni. Az természetes, hogy ilyen érzésed van előtte, ha nem ismered a bandát.
3/7 anonim válasza:
A hétvégén én is szinte ilyen szituba kerültem. El is mentem voltan, de meghültem.
4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat
2012. ápr. 17. 13:17
6/7 A kérdező kommentje:
kox kox
2012. ápr. 17. 18:46
7/7 A kérdező kommentje:
na ujbol dontenem kell megfogadtam a tanacsotok es elmentem ,jol telt mert elvihettem egyik baratnomet,de most nem jon es nem akarok menni tudom ,hogy szarul fogom erezni magam mert a baratom haverjai egy bekepzelt barmok es tudom h bepijalnak es akkor .... es hat igen a tobbi csaj jol meg van egyutt es velem kicsit maskepp viselkednek gyulolom a pasim bandajat mit a fenet tegyek h jo legyen???koxike a va¨laxokat
2012. júl. 5. 00:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!