Létezik ilyen életmód?
Csak azt szeretném tudni hogy milyen foglalkozást tudtok elképzelni nekem?
Ha befejeztem a középiskolát, mit érdemes csinálnom?
Mindig rettegek attól hogy majd felnőtt koromban 40 évig napi 8-10-12 órában egy irodában üljek és pötyögjem a számítógépet. Lehet hogy ez irreálisnak hangzik, de izgalmas életet szeretnék. Milyen olyan munka van amiben sokat utazgatok a világban? Történelmet és nyelveket szeretem tanulni, a fizetés mellékes.
Van ennek reális módja?
Létszi válaszoljatok!
Majdnem minden foglalkozást lehet olyan szinten űzni, hogy úgy élj, ahogy szeretnél. Ilyen szempontból mindegy, mit választasz.
Mondjuk aki tipikusan sokat utazik, sokfelé jár, az a tolmács. Bár a fene tudja, mennyire izgalmas, mert ő mindig "láthatatlan", igazi alkotómunkát nem végez.
"Mindig rettegek attól hogy majd felnőtt koromban 40 évig napi 8-10-12 órában egy irodában üljek és pötyögjem a számítógépet"
Az emberek többsége pedig erről álmodozik. Ugyanis ha nem irodában ülsz, akkor bizony szalag mellett állsz, pult mögött állsz stb. Ami rossz, mert tönkremegy a lábad. Vagy ha nem állsz, akkor mászol, térdelsz, guggolsz, míg tönkre nem megy a térded.
"Lehet hogy ez irreálisnak hangzik, de izgalmas életet szeretnék"
Akkor ne járj iskolába, legyél alkalmi munkás, és egész életedben küzdj a túlélésedért, az izgalom garantált.
"Milyen olyan munka van amiben sokat utazgatok a világban?"
Pilóta, kamionsofőr, légi utaskísérő, hajópincér. Természetesen világhírű tudósként vagy egy globális vállalat felsővezetőjeként is sokat utazgathatsz, de ez kisebb eséllyel jön össze.
Nálunk a beszerző utazgat legtöbbet, röpköd ide-oda a világban. Nyelvek mindenképp kellenek, történelem mondjuk kevésbé, bár bármeilyik üzleti partnernél bevágódhatsz, ha sokat tudsz az országáról.
Azért arra is gondolj, hogy 30 évesen esetleg már nem a kalandozás lesz az életcélod, és lehet, hogy a fizetés sem lesz mellékes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!