Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szép lett a rajzom?

Szép lett a rajzom?

Figyelt kérdés

[link]

majd fel akarom rakni jobb minőségben is. Valószínűleg hnap fel is teszem :)

2012. máj. 14. 21:44
 1/7 anonim ***** válasza:
meg vagy dicsérve :D szerintem jó :) 19/F
2012. máj. 14. 22:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Művészeti suliba járok, nekem tetszik.:-) De a tanár leb*szna, hogy miért kented el, meg hogy miért ilyen szögletes a szem.:DD
2012. máj. 14. 22:10
 3/7 anonim ***** válasza:
63%
Hát, kezdésnek nem rossz, de azért van még mit gyakorolnod.
2012. máj. 14. 22:27
 4/7 anonim ***** válasza:
33%
Mi az a folt ott a szemben? Tanulmányrajznak nem korrekt. Kész képnek meg nem kép,de majd alakul.
2012. máj. 15. 08:47
 5/7 Esme.avantgarde ***** válasza:
34%
Egyetértek az előttem szólóhoz. Tanulmányrajznak nem jó, mert anatómiai hibái vannak, technikailag sem az igazi, képnek nem kép, a csillogásból gondolom manga-szem akart lenni (?) az meg ekkorában nem túlzás? Ó és a szempillák... az valami horror...
2012. máj. 18. 22:07
 6/7 anonim válasza:
Szerintem jó lett nekem tetszik:)Én még ilyet sem tudnék rajzolni.(kb egy öt éves gyerek rajzszintjén vagyok xD)
2012. jún. 13. 13:51
 7/7 anonim válasza:
sztem nagyon szép, bár én nem járok művészeti suliba és nem tudom i az igazán pontos rajz de nekem teccik!!! xdddd
2012. júl. 12. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!