Van olyan film, amiben antiszociális jellemű a főszereplő?
Nem olyasmire gondolok, hogy bunkó, vagy mentális beteg, hanem hogy nem szereti az embereket, valami ilyesmiről szól.
Korábban azt mondták, hogy a Lesz ez még így se! ilyesmi, de nekem inkább úgy tűnt, hogy egy bunkó, beteg emberről szól.
szerintem nem ismerjük egymást, így nem tudhatod mi illik rám
ez valami anime?
Bár nem film, de a Dr. House-ra eléggé illik az antiszoc jelző. És nem úgy bunkó, mint az átlag.
21F
Én vagyok, aki George Carlin videóját linkelte be.
Van egy sorozat, a Dead like me (magyarul a Haláli hullák címen fut). Egy 18 éves lány, Georga, miután kibukott a főiskoláról, megromlott a kapcsolata a családjával. Az anyja utasítására munkát vállal egy cégnél, aktarendszerező lesz, majd az első munkanapján az ebédszünetben a fejére zuhan a MIR űrállomás WC-je és meghal... (igen, elég hülye halál, de a sorozatban ennél cifrábbak is lesznek :D) De: azon szerencsés, vagy szerencsétlen emberek közé tartozik, akiknek ezzel nem ért véget a földi pályafutásuk, ugyanis Kaszásként, a külső behatások Kaszásaként, magyarul gyilkosság, öngyilkosság, baleset, stb "éled újjá". Így ismerkedik meg Rube-bal, a "munkaadójával" (minden reggel egy papírfecnit ad, rajta egy név, egy helyszín és egy időpont), Roxy-val, a parkolóőrrel, Mason-nal, az életművésszel, majd Daisy-vel, a színésznővel. Mind Kaszások. A feladatuk az, hogy mielőtt bekövetkezik a halál, elvegyék a lelkét az embernek, így fájdalommentes halála lesz. (Gyakorlatilag csak megérintik, majd segítenek nekik átkelni a túlvilágra).
Georga-ra illik az elképzelésed, eléggé antiszociális jellem, nem szereti az embereket. Roxy is hasonló, ő sem szereti nagyon az embereket, de teljesen más kategória.
A sorozat két évados csak, (14 és 15 rész) valamint készült egy film is a sorozatból.
ezt viszont ismerem, az egy jó sorozat volt. aztán volt vagy 1-2 évad és hamar átpörgettem mert tényleg érdekes témákat feszegettek benne. megnézem azóta mi a helyzet vele.
a filmet nem láttam, annak mi a címe?
egyébként igen, ilyesmire gondoltam, belenéztem a matstick man vagy micsodába abban is valami kényszerbeteg van. szerintem azt a sorozatot jól megcsinálták, kár hogy csak 2 évad készült belőle. habár lehet hogy megkíméltek minket a sorozatok szokásos minőségromlásától ezzel, de igazán jó ötletek és érdekes kérdések voltak benne. szerintem több embernek kellene látnia, mondjuk mehetne a valóvilág helyett. igaz aki hülye eleve nem kíváncsi ilyen témákra. mindegy
Azóta nem készült új éved belőle, sajnos. Nekem is ismerősöm adta kölcsön még tavaly november végén, azzal a jelszóval, hogy "ez biztos tetszeni fog neked". És igaza lett, tényleg tetszett.
A filmnek a címe Dead like me - Life after Death, de ez nem olyan jó, mint a sorozat. Nem árulok el nagy titkot, mert a film legelején kiderül és észreveszed: Rube megkapta az utolsó cetlijét, és ő is átkelhetett a túlvilágra, Daisy-t lecserélték egy másik, bénácska színésznőre. Meg merem kockáztatni a kijelentést, hogy ripacsként játssza el a szerepet, egyáltalán nem természetes sem a beszéde, a mimikái, a gesztusai. Az eredeti Daisy Adair-hez képest sehol sincs a pót Daisy. De a többi szereplő maradt ugyanaz.
akkor a sorozat jobb. ezzel úgy vagyok mint a death notetal, a sorozat jó volt, de a filmek inkább a pénzről szólnak. egyébként az enm tudom mennyi részes de a második évad már erőltetett
na az egy olyan anime amire azt modnom hogy szintén érdekes kérdésekről szól meg fordulatos a cselekmény, nem a sárkánypajzsszuperütés-60 liter vérről meg a csöcsökről szól mint a többi idiótaság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!