Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Van olyan film, amiben antiszo...

Van olyan film, amiben antiszociális jellemű a főszereplő?

Figyelt kérdés

Nem olyasmire gondolok, hogy bunkó, vagy mentális beteg, hanem hogy nem szereti az embereket, valami ilyesmiről szól.

Korábban azt mondták, hogy a Lesz ez még így se! ilyesmi, de nekem inkább úgy tűnt, hogy egy bunkó, beteg emberről szól.

2012. máj. 13. 16:28
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

szerintem nem ismerjük egymást, így nem tudhatod mi illik rám

ez valami anime?

2012. máj. 24. 05:53
 12/21 anonim ***** válasza:

Bár nem film, de a Dr. House-ra eléggé illik az antiszoc jelző. És nem úgy bunkó, mint az átlag.

21F

2012. máj. 30. 23:26
 13/21 A kérdező kommentje:
dr house egy kórházban dolgozik, egyáltalán nem kerüli az embereket
2012. máj. 31. 06:34
 14/21 anonim ***** válasza:
Az antiszociális és a "kerüli az embereket" szerintem nem ugyanaz :)
2012. máj. 31. 23:06
 15/21 A kérdező kommentje:
nem, mert létezik agresszív antiszociális viselkedés is, de leírtam hogy én nem arra vagyok kíváncsi. nem is a kényszerbetegekre. köszönöm a tippet de nem érdekel dr house
2012. jún. 1. 05:56
 16/21 anonim ***** válasza:

Én vagyok, aki George Carlin videóját linkelte be.

Van egy sorozat, a Dead like me (magyarul a Haláli hullák címen fut). Egy 18 éves lány, Georga, miután kibukott a főiskoláról, megromlott a kapcsolata a családjával. Az anyja utasítására munkát vállal egy cégnél, aktarendszerező lesz, majd az első munkanapján az ebédszünetben a fejére zuhan a MIR űrállomás WC-je és meghal... (igen, elég hülye halál, de a sorozatban ennél cifrábbak is lesznek :D) De: azon szerencsés, vagy szerencsétlen emberek közé tartozik, akiknek ezzel nem ért véget a földi pályafutásuk, ugyanis Kaszásként, a külső behatások Kaszásaként, magyarul gyilkosság, öngyilkosság, baleset, stb "éled újjá". Így ismerkedik meg Rube-bal, a "munkaadójával" (minden reggel egy papírfecnit ad, rajta egy név, egy helyszín és egy időpont), Roxy-val, a parkolóőrrel, Mason-nal, az életművésszel, majd Daisy-vel, a színésznővel. Mind Kaszások. A feladatuk az, hogy mielőtt bekövetkezik a halál, elvegyék a lelkét az embernek, így fájdalommentes halála lesz. (Gyakorlatilag csak megérintik, majd segítenek nekik átkelni a túlvilágra).

Georga-ra illik az elképzelésed, eléggé antiszociális jellem, nem szereti az embereket. Roxy is hasonló, ő sem szereti nagyon az embereket, de teljesen más kategória.

A sorozat két évados csak, (14 és 15 rész) valamint készült egy film is a sorozatból.

2012. jún. 1. 12:22
 17/21 A kérdező kommentje:

ezt viszont ismerem, az egy jó sorozat volt. aztán volt vagy 1-2 évad és hamar átpörgettem mert tényleg érdekes témákat feszegettek benne. megnézem azóta mi a helyzet vele.

a filmet nem láttam, annak mi a címe?

egyébként igen, ilyesmire gondoltam, belenéztem a matstick man vagy micsodába abban is valami kényszerbeteg van. szerintem azt a sorozatot jól megcsinálták, kár hogy csak 2 évad készült belőle. habár lehet hogy megkíméltek minket a sorozatok szokásos minőségromlásától ezzel, de igazán jó ötletek és érdekes kérdések voltak benne. szerintem több embernek kellene látnia, mondjuk mehetne a valóvilág helyett. igaz aki hülye eleve nem kíváncsi ilyen témákra. mindegy

2012. jún. 1. 20:52
 18/21 anonim ***** válasza:

Azóta nem készült új éved belőle, sajnos. Nekem is ismerősöm adta kölcsön még tavaly november végén, azzal a jelszóval, hogy "ez biztos tetszeni fog neked". És igaza lett, tényleg tetszett.

A filmnek a címe Dead like me - Life after Death, de ez nem olyan jó, mint a sorozat. Nem árulok el nagy titkot, mert a film legelején kiderül és észreveszed: Rube megkapta az utolsó cetlijét, és ő is átkelhetett a túlvilágra, Daisy-t lecserélték egy másik, bénácska színésznőre. Meg merem kockáztatni a kijelentést, hogy ripacsként játssza el a szerepet, egyáltalán nem természetes sem a beszéde, a mimikái, a gesztusai. Az eredeti Daisy Adair-hez képest sehol sincs a pót Daisy. De a többi szereplő maradt ugyanaz.

2012. jún. 2. 14:55
 19/21 A kérdező kommentje:

akkor a sorozat jobb. ezzel úgy vagyok mint a death notetal, a sorozat jó volt, de a filmek inkább a pénzről szólnak. egyébként az enm tudom mennyi részes de a második évad már erőltetett

na az egy olyan anime amire azt modnom hogy szintén érdekes kérdésekről szól meg fordulatos a cselekmény, nem a sárkánypajzsszuperütés-60 liter vérről meg a csöcsökről szól mint a többi idiótaság...

2012. jún. 2. 17:22
 20/21 A kérdező kommentje:
ja szóval olyasmi érdekelne mint georgie jelleme
2012. jún. 2. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!