Van olyan film, amiben antiszociális jellemű a főszereplő?
Nem olyasmire gondolok, hogy bunkó, vagy mentális beteg, hanem hogy nem szereti az embereket, valami ilyesmiről szól.
Korábban azt mondták, hogy a Lesz ez még így se! ilyesmi, de nekem inkább úgy tűnt, hogy egy bunkó, beteg emberről szól.
Tehát te olyat szeretnél, amiben kerüli az embereket, nem?
És nem olyat, amiben utálja.
Kerülni is kétféle képpen lehet.
a.) kivonul a természetbe és kissé keménylelkű lesz a vendégekkel
b.) rejtőzködik, de nem játsza a kemény embert.
Sötét filmre gondolsz? Szomorúra? Izgalmas? Szerelmes vagy milyen??
Operaház fantomja az milyen?
Charles Dickens Karácsonyi Ének.
Vannak ennél sokkal jobbak, de én ez ügyben műveletlen vagyok.
utálhatja az embereket, csak nem ez a tipikus kényszerbeteg/bunkó sztereotip főhős érdekel, hanem egy kicsit emberibb.
a film jellege mindegy, csak ne legyen giccses, de ezt majd inkább utána dönthetem el csak.
most például matchstick ment találtam, ami megközelíti az elképzelésem
ez túlságosan vígjáték
nem baj ha vicces, szerelmes, meg ilyenek, de inkább komoly filmre gondoltam
de kszöönöm az ötletet
http://www.youtube.com/watch?v=5bjxDBJkAfQ
(feliratot a jobb alsó sarokban a CC-vel tudsz varázsolni)
George Carlin, pont erről beszél. Van több videója is youtube-on (egyre kevesebb, mert törölgetik őket) illetve internetről letölthető egy előadása (Life is worth losing), amihez van felirat is.
ez nem pont egy mozifilm, de ez jó mert van benne humor is, ugyanakkor a saját érzéseiről beszél az illető, legalább valóságos
köszönöm, ez áll eddig a legközelebb az elképzelésemhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!