Mondanátok véleményt a versemről?
A vers itt található:
Mindennemű kritikát, tanácsot, véleményt elfogadok!
Köszönöm szépen előre is!
Nem mondanám, hogy profi, de nem nagyon-nagyon tetszik! :)
Megjegyzem elég jól ismerek valakit, aki anno szintén versekkel próbálkozott. majd megmutatta a műveit egy mostanában viszonylag elismert költőnek. Egyértelműen visszautasították, de kapott egy tippet, próbálkozzon prózában. Azóta két könyvét adták ki! :) Neked is ezt javaslom... jól bánsz a szavakkal.
Van hangulata az egésznek és nagyon gazdag, úgy képileg. pontosan ki tudod fejezni amit akarsz. Erre nem is nagyon tudok konkrét példát, mert szinte az egészre jellemző. Viszont: lehet csak első olvasatra, de a rímek nem mindenhol ülnek. Pl rögtön a második két sornál. Tudom én, hogy nem egyszerű jól kihozni, de akkor nem is érdemes versbe önteni, mert amennyit hozzáad, annyit el is vesz, hogy versbe van, érted?
Amúgy az tetszett, hogy a szellős dolog visszatér. Abból valami refrén félét is kreálhattál volna, és akkor van egy lüktetése a dolognak, nem csak úgy elkezdődik, a közepén van valami, aztán meg vége lesz.
Nem tartom magam romantikus alkatnak, de mégis igazából a tartalma miatt tetszett! :D
Köszönöm szépen az eddigi véleményeket - és még várom a továbbiakat! :)
Novellákat, hosszabb-rövidebb történeteket is írogatok, csak általában sosem jutok a végükre sajnos. A versírással tulajdonképpen még csak nemrégóta ismerkedem.
Köszönöm!
Egyébként direkt régiesen írtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!