Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mondanál véleményt a képemről?

Mondanál véleményt a képemről?

Figyelt kérdés

jó, jó egyáltalán nem tökéletes, nincsen semmi képzettségem, csak hobbiból csinálom, de azért mégis érdekel, hogy mi jön le a többieknek abból amit csinálok:D a BAL szemét nagyon elcseszerintettem, nem tetszik egyáltalán.

a képnek a következő nevet adtam:

"Szűz" Mária a 21. században.

[link]

nos?

2012. ápr. 2. 22:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
hát eléggé Picassós
2012. ápr. 2. 22:53
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az jön le, hogy qrwa ütős anyagod lehet. Adsz nekem is?
2012. ápr. 2. 22:54
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez borzasztó!
2012. ápr. 2. 23:07
 4/18 anonim ***** válasza:
61%
Nagyon jó! Képzettséggel mondom. Tanulj mindenképp!
2012. ápr. 2. 23:30
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de ez borzasztó!
2012. ápr. 2. 23:32
 6/18 anonim ***** válasza:
48%
Ne az itteni véleményekre alapozz, könyörgöm! A kép jó. Jók a színek, jó a kompozíció, van benne fanzázia, frisseség, és lendület. És mindez ösztönösen. TANULJ! Érdemes foglalkoznod vele!
2012. ápr. 2. 23:35
 7/18 anonim ***** válasza:
37%
Nekem tetszik, mert érdekesnek tartom, nem tucatgyártmány. Igazán kreatív alkotás.
2012. ápr. 2. 23:50
 8/18 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik. Bár hogy Mária lenne...
2012. ápr. 3. 00:13
 9/18 anonim ***** válasza:
37%
A stílus jó, van fantáziád, csak még gyakorolnod kell, mert ezen azért érződik hogy amatőr munka. Szóval érted... kézügyességem nekem is lenne ilyet festeni, csak én nem vagyok ilyen művész alkat, hogy eszembe jusson ilyesmi.
2012. ápr. 3. 00:33
 10/18 anonim ***** válasza:

Nem ártana tanulnod, mert van mondanivalója. A legtöbb ember tévesen azt hiszi, hogy a művészet pusztán esztétika. Nézd meg a dadaistákat, náluk semmi esztétika nincs, és még a mondanivalót is tagadták. (Ezt egy kicsit így elsőre nehéz érteni, mert ellentmondás, ahogy a dadaizmus is az.)

De ne azért legyen egy kép művészet, mert annak tűnik, hanem azért, mert valamit ki akarsz vele fejezni. És különbséget teszünk a művészet (még ha amatőr is), a tanulmányrajzok és a pénzkeresési lehetőségek miatt készült mű között. (Ez utóbbi néhány portré, némely üti a hiperrealizmus határát.)

Ebből a sok szövegelésből csak azt akarom kihozni, hogy járj rajziskolába, rajztanfolyamra, mert érdemes!

2012. ápr. 3. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!