Picasso ha akart volna letudott volna festeni egy valósághú arcot?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 1. 10:34
1/8 anonim válasza:
Fiatalkorában valósághű képeket festett. Csak később tért át a valóságtól elrugaszkodott képekre.
2/8 anonim válasza:
Te jól vagy?
Rengeteg ilyet festett. Készített sorozatot is, ugyanarról a témáról, amelyiknek minden tagja másféle stílusú volt.
3/8 anonim válasza:
Persze, képzőművszeti iskolát végzett, egész jól. Nem azért festett kubista képeket mert hülye volt vagy csak ilyet tudott, hanem így próbált rámutatni a világ változásaira.
4/8 A kérdező kommentje:
jaa, értem:)
a 2. csiszolhatna a modorán, nem értem miért ilyen lenézően kezdte a válaszát - azért az ő válaszát is köszönöm.
2012. ápr. 1. 10:51
5/8 anonim válasza:
Nem letudott, hanem le tudott. Tudod, a lefesteni szóból..
Ezt csak az érdekedben mondom, hogy máskor ne égj be.
6/8 A kérdező kommentje:
ja igen, mert ez most olyan mintha azt mondtam volna, hogy "na, karácsonyi ajándékok letudva" nem?:D
2012. ápr. 1. 11:16
7/8 anonim válasza:
Igen olyan mintha azt mondtad volna:) Amugy igen Picasso tudott valosaghuen is abrazolni....nekem nem egy nagy kedvencem...Salvador Dali mar sokkal inkabb! O is elvont fazon volt...:)) A festmenyeit nem lehet megunni.:)Picassonak egyedul a kekkorszaka jon be nekem.
8/8 wapo válasza:
született tehetség volt.Már gyerek korában festett valósághű festményeket.
Ha jól idézem ő nyilatkozta, hogy meg kellett öregednie ahhoz, hogy úgy tudjon festeni mint egy gyerek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!