Ki a "face gep" nevű graffitis? Miért jó neki, hogy mindenki egy TOY hülyegyereknek gondolja?
Kezd egy kicsit elegem lenni abból, hogy akárhova megyek mindig ennek a jóképességűnek az undormány feliratait látom. Szerintem jobban járna, ha abbahagyná amit művel, mert ha meglátom firkálni lehet, hogy többet nem fog tudni.
Remélem olvassa az érintett is és veszi a lapot, hogy nem akkora jóság amit a városban művel. Mellesleg ez nem művészet szerintem, hanem egy kb.: 12 éves /bocs a 12 évesektől/ csökkent értelmi képességű gyerek idióta időtöltése, aki most jutott el ovi kiscsoport szintre, hogy a nevét le tudja rajzolni, csak ő már nagybetűvel.
Remélem veszed a lapot, vagy ha nem te, akkor valamelyik ismerősöd szól, mielőtt késő.
Lehet majd keménykedni, hogy fekete öves karatés, meg művész vagy egy személyben. Felőlem mondhatod, hogy kiütötted Chuck Norrist, meg lepingáltad Michelangelot /már ha egyáltalán tanítják oviban, hogy ő ki, ha nem akkor tárgytalan/ de fölösleges.
Szerintem szánalmas vagy az összes hasonlóval, csak éppen téged kapnálak rajta leginkább gyermeteg tevékenységed közben.
Szánalom ami a fejekben van! Sokan azt sem tudják mit beszélnek...
Gyűlölöm amit a média tett vagy próbál tenni a graffitivel...
Mitől lennének Istenek? Merthogy a tagelés semmiképpen sem esztétikus, ráadásul más tulajdonára csúnya firkákat csinálni az enyhén szólva is hatalmas bunkóság.
A tagelés prosztó és undorító dolog. Egy nagyon piciny kisebbség miatt él rosszabb környezetben a hatalmas többség.
A street art viszont támogatandó. A tageléssel ellentétben az hozzáad valamit az utcához, tehetség is kell hozzá és ha jó, akkor elgondolkoztat. Egyszóval van értelme is.
16 évesek vitáznak 16 évesekkel vicc kategória, de megérte végig olvasni, jót röhögtem.
"200 ember meg gazdagság", na elárulok valamit.
Ti a társadalom legalja vagytok (bolti tolvajok, szarkák, stb.) szóval ne akarjátok előadni magatok, hogy mekkora állatok vagytok, mert tudjuk és látjuk, hogy csak kis 60 kilós hülyegyerek a 80%-a. Nézzétek meg a LOCO-val készült videót indexen, ha valaki akkor ő ismeri őket és ránézésre is a legalja mind.... (Nem csodálom leszúrták népszínházon..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!