Van itt olyan elvetemült elme, aki szereti az operákat?
Ed Gardner szerint: „Az opera az, amikor egy fickót hátba szúrnak, és az nem vérzik, hanem énekel.”
Igaza van, de én is szeretem az operát.
"Ed Gardner szerint: „Az opera az, amikor egy fickót hátba szúrnak, és az nem vérzik, hanem énekel.” "
és addig nincs vége, míg az öreg hölgy énekel! /bár ezt már más mondta, úgy tudom/
Vannak operák és vannak zörejek. Mindkettőnek meglehet az értéke. Csak tudni kell megkülönböztetni. Aki már képes erre, mindkettőt fogyaszthatja a megfelelő helyen.
Abody Béla szavaival élve: a lábvíz kitűnő lábáztatásra, kifejezetten hasznos, ha arra használod. De ha - ráadásul csábító bögrében - lököd valaki elé, aki összetévesztheti a reggeli tejeskávéval, még baja lehet belőle.
Egyszer hallottam egy Carment. Azóta imádom a spanyol zenét. És aki tudni szeretné, milyen a hazaszeretet: hallgassa meg Simándy Hazám, hazám-ját. Sajnos már csak lemezről.
"És aki tudni szeretné, milyen a hazaszeretet: hallgassa meg Simándy Hazám, hazám-ját. Sajnos már csak lemezről."
Nem véletlenül mondták a halálakor, hogy meghalt Bánk Bán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!