Van itt olyan elvetemült elme, aki szereti az operákat?
Figyelt kérdés
Én meg vagyok bolondulva értük, persze van, ami már nekem is sok, de pl. Mozart operáit imádom! 21/L2012. márc. 18. 18:31
1/21 anonim válasza:
Szeretem,de nem érzem magam elvetemültnek. Inkább a komoly zene,mint a most divatos dallam nélküli,zajos tam-tam.
2/21 anonim válasza:
Nekem a Bánk Bán a kedvencem, de mióta Simándy meghalt, azóta csak DVD-n nézem /és mostanában jegyre se futná/
3/21 anonim válasza:
Jelentkezem harmadik latorként. Éljen a Gianni Schicchi! (és a több iek).
4/21 anonim válasza:
Néhányat én is szeretek, pl. Bánk Bán, Varázsfuvola
6/21 anonim válasza:
Én is szeretem, de nem csak az operákat, egy csomó más műfajt is. Miért lenne elvetemült, aki szereti az operákat? A filmekben a drámai jelenetek 95%-ánál opera szól, csak a nézőknek fel sem tűnik, mégis rohadtul tetszik mindenkinek.
7/21 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy így egybegyűltünk (még ha csak virtuálisan is). Kellemetlen, hogy az ismerettségi körömben minimum ufónak számítok, pedig egyetemre járok...
2012. márc. 18. 19:16
8/21 anonim válasza:
Valamennyire igen. Apukám a nagy operarajongó, és van pár, amit megszerettem így 25 év alatt :)
9/21 anonim válasza:
19:16
Minek hangoztatod ezt az egyetemen? Mire számítottál, hogy majd együtt hallgattok operákat? Zenét egyedül kell hallgatni...
10/21 A kérdező kommentje:
Nem hangoztattam, egyszerűen az volt órán a feladat (nyelvszakra járok, tehát nyelvgykorlat óra volt), hogy a zenei ízlésről kellett beszélni. Hallottam ahogy kuncognak a hátam mögött.
2012. márc. 18. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!