Milyen gitáreffektet vegyek?
Helló! Nekem pont van egy eladó Digitech RP-70-enem. Tökéletes arra amit keresel. A 100 programozható memória küzöl biztos vagyok benne hogy találsz a kedvednek valót. Erről lenne szó: [link]
Ennél olcsóbban nem hiszem, hogy érdemes akármilyen effektet venned. 20ezer alatt olyanokat kapsz amelyek zajosak és rosszul vezetik a hangot arról nem is beszélve, hogy egy hetet nem bírna ki ha kapcsolgatod.
Remélem segítettem! (Ja, és rossz kategóriába tetted a kérdésed! :) )
hagyjad a digitálist, főleg hogy más feleennyiért adja. én biztos meg nem venném a helyedben :D
Mennyi pénzed van effektre?
Egyenlőre semennyi :)
Csak érdeklődetem.
Olyan zenét csinálok, amihez eddig akusztikus gitárt használtam, de az elektromossal több lehetőség van ugyebár, könnyebb rajta játsszani/hangosítani, és ezért érdekel, hogy mik számítanak a lehető "legakusztikusabb hangzásű" effektnek.
http://www.youtube.com/watch?v=QVGgt3JQLcw
akkor én ezt ajánlanám :D bár nem olcsó pedál, de szerintem nagyon jó hangja van:)
Köszönöm az ötletet :)
Tetszik a Boss pedál, csak azzal meg ugye másféle effektet nem lehet csinálni.
Akusztikus gitár szerű hangszínt szinte bármilyen ekvalizerrel tudsz csinálni, ha eléggé paraméterezhető. Interneten van róla leírás, hogyan kell.
Én Peavey ReValvert használok, emellé van egy E-Mu Tracker hangkártyám. Akusztikus hangszínre eddig nem volt szükségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!