Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogyan rangsorolnád az egyes...

Hogyan rangsorolnád az egyes zenei műfajokat, "minőség" szerint?

Figyelt kérdés

nálam:

1.klasszikus zene(ez a lehető legművészibb, legminőségibb, legtöbb munkát igénylő műfaj, egyszerűen csodálatos!)

100.pop és társai

2012. márc. 4. 12:32
 1/3 A kérdező kommentje:
bár tudom, hogy alapból a komoly- és könnyűzene két külön csoport ,de most mindegy:)
2012. márc. 4. 12:34
 2/3 anonim ***** válasza:

az 1. és a 100. között mi szerepel nálad? és mit jelent a 'társai'?

egyébként minőség szerint én nem tudom rangsorolni a műfajokat, mert amit hallgatok, azt mind minőséginek találom (tény, hogy nem ez a 'pop és társai', meg nem is a hörgős metál vagy a tuctuc; de bárkit megkérdezel, mindenki azt fogja mondani, hogy amit ő hallgat, az minőségi, kérdés, hogy a valóságnak ez mennyire felel meg). tehát én inkább csak úgy tudnám őket egymás után rendezni, hogy melyiket találom jobbnak, bármilyen önkényes szempont alapján.

Bocs, hogy nem válaszoltam igazából a kérdésre, de kifejtettem a véleményemet vele kapcsolatban.

17/L

2012. márc. 4. 13:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Művészetben nincs objektív minőség, legfeljebb a nagy többség szubjektív véleménye. Amúgy mindenkinek más tetszhet. Ha most páran leírjuk, hogy a "legminőségibb" a klasszikus, jazz, rock, blues, R&B, stb., abból semmilyen következtetést nem fogsz tudni levonni. :)

(És remélem nem csak meggyőzni akarsz másokat, hogy a te ízlésed jobb másokénál. :D)

2012. márc. 4. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!