Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Nehéz megtanulni zongorázni?

Nehéz megtanulni zongorázni?

Figyelt kérdés
Mennyi idő alatt lehet megtanulni? Mik az alapok amit egy kezdőnek mindenféleképpen tudnia kell?

2012. febr. 23. 20:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kedves 7-es válaszoló

Komolyan 15 nap alatt tanult meg zongorázni vagy vicelet.

Csak kiváncsi vagyok?

2019. júl. 15. 19:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Nyilván csak viccelt. Képzeld el, hogy Beethoven egyik legnehezebb darabját el tudja játszani 15 nap gyakorlás után :D
2021. febr. 17. 10:21
 13/14 anonim ***** válasza:

Csak összehasonlításképp: 15 nap alatt, napi fél vagy egy órás gyakorlásokkal még nem igazán tudtam 2 kezet használni, és a kéz pozíciójának elmozdítása, a hangok gyors megtalálása is problémát jelentett még. Akkordokat sem játszottam, csak egy hangot egyszerre. (Huszonévesen kezdtem magamtól, de korábban játszottam más hangszeren, kottát ismertem már.)

Csak azért írtam ezt ide, hogy nehogy 2 hét alatt akarjon bárki profi szinten Chopint meg Lisztet játszani egy korábbi válaszadó poénkodása miatt. Mint mindenhez, ehhez is idő kell.

2021. júl. 28. 13:37
 14/14 anonim válasza:
Én most fogok majd venni egy 88 bill-es szintit és elkezdem tanulni. Most 29 vagyok de imádom a zongorás műveket. 29 évesen már nehéz lesz megtanulni? Gitár is nagyon nehéz 3 éve gitározok.
2023. márc. 21. 13:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!