Vélemény? (kép)
renélem jól másoltam a linket
nos az elsõ komolyabb alkotásom és a véleményetekre lennék kíváncsi :) kicsit jobban megszertnék tanulni rajzolni :) elsõ lépésnek ezt alkottam.
köszi szépen :)
egyébként nem a videó segített szimplán csak tesómnak van egy könyvje amiben részletesen levannak írva meg képekkel is mutatja az árnyékolást és egyéb technikákat :)
Szemből fotózd ,mert így nem látszik pár dolog.
Amire érdemes figyelni,hogy pl a szemgolyó gömb formájú,ezért a szem sarkai fele sötétebb.. a felső szempillák gyakran árnyékot vetnek . A felső személy több fényt kap,mint az alsó,ott ahol a homlok nem árnyékolja le. Az alsó szemhéj nem papírvastagságú,ezért a szemgolyóval találkozva világos határozott tónussal elválik.
Remélem mondtam pár hasznosat,de az a lényeg,hogy mindig gondold meg,hogy ezek a dolgok nem síkban vannak,hanem térben össze vannak kapcsolódva.
Okés legközelebb ha fényképezem odafigyelek rá.
Amúgy igen mondtál hasznos dolgokat csak még ezekre egyszerre nem nagyon tudok oda figyelni majd csak rajzolom ahogy kippattan a felyembõl, de majd még gyakorlom ezeket és idõvel remélhetõleg jobb lesz majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!