Itthon vagyunk? Ez Magyarország? Örüljünk együtt Dörnernek és a művelt színházrajongóknak!
2012. febr. 2. 22:41
11/14 anonim válasza:
Az a baj, hogy ez a pali politikát akar vinni a színházba. Szerintem másról sem fog szólni az előadások nagy része, mint az aktuálpolitika előadása és minden arról fog szólni, hogy a magyarok húdejó emberek.
12/14 anonim válasza:
Nos, akkor vígasztalódhatsz, mert az ellenoldal mindig is politikát vitt a szinházba (politika nélkül egyébiránt a "polisz", a közösség élete - elképzelhetetlen).
Az ő előadásaik meg leginkább arról szólnak, hogy micsoda egy utolsó féreg a magyar. És bizony ők vannak több színház (egyéb fórum..) birtokában. Van-e még hiányérzeted?
13/14 A kérdező kommentje:
"Az ő előadásaik meg leginkább arról szólnak, hogy micsoda egy utolsó féreg a magyar."
Nevezz meg egyetlen egy darabot, ami erről szól...
2012. febr. 3. 16:59
14/14 anonim válasza:
Jut eszembe még erről: teljesen érthetetlen (érthetetlen?! - jaj, dehogy is!), hogy egy magyar állapolgárságú hozzászóló azon keseregjen, hogy létrejön egy színház, ahol majd olyan darabokat játszanak, amelyekből kiviláglik, hogy (idézem): "a magyarok hűdejó emberek". Ezek szerint ő szívesebben jár(na) olyan színházakba, ahol magyar(gy)alázás, mucsaizás, "búnösnemzetezés" folyik. Én ettől paff vagyok (vagyis...deeehooogy!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!