Itthon vagyunk? Ez Magyarország? Örüljünk együtt Dörnernek és a művelt színházrajongóknak!
Most konkrétan Dörnerrel van bajod, vagy a két tüntetőcsoporttal, akiknek az együttes IQ-ja is közelebb áll a nullához, mint az egyhez?
Szerintem Dörnerbe szakmailag nem lehet belekötni, és ha a politikai nézetei miatt akarják kitúrni, szerintem egy (állítólagos) demokráciában nem épp kivitelezhető.
Attól, hogy ő igazgatja a színházat, nem kerül napirendre a Der Ewige Jude vetítése, és A velencei kalmár Shylock-ja sem fogja gázkamrában végezni.
"Szerintem Dörnerbe szakmailag nem lehet belekötni"
Olvastad a pályázatát és a műsortervét? Ajánlom, nézz bele. Ahhoz még csak különösebben érteni sem kell a színművészethez, hogy lásd: teljesen értelmetlen, amit csinálni akar. Levett olyan előadásokat, amiknek a napokban volt a premierje, pl. a Varázshegyet. Miért? A darab megtanulása, a díszletek, stb. iszonyú pénz, egy méltán világhírű kész művet így levenni a színlapról mind szakmailag, mind gazdaságilag kifogásolható.
De ha én nem vagyok eléggé szakértő, akkor csak azt kérdem: ha szakmailag semmi kifogásolható nincs abban, amit csinál, akkor miért határolódott el tőle vajon a szakma???
Őszintén? Ha a művészetet "szirszar" ügynek nevezed, akkor miért foglalkozol vele?
Szerintem a művészet sokkal fontosabb, mint a malév vagy a bkv. Ez utóbbihoz ugyanis csak pénz kell. Az előbbihez viszont emberség és szellem. Az utóbbiból lesz úgyis, de ha az előbbit kiirtjuk, akkor mi marad, amiért érdemes élni?
Gondolom, ezek szerint nem jársz színházba. A te dolgod. De akkor ne szólj hozzá olyasmihez, amihez semmi közöd nincs.
"Most konkrétan Dörnerrel van bajod, vagy a két tüntetőcsoporttal, akiknek az együttes IQ-ja is közelebb áll a nullához, mint az egyhez? "
A riportban mindenféle kommentár nélkül bemutatják magukat azok, akik kimennek egy (ellen)tüntetésre hőbörögni anélkül, hogy halvány fogalmuk lenne arról, mit is keresnek ott. EZEK magyarok? Ugyan már...
Járok színházba. Nem fogok hazudni, nem túl sűrűn, de letagadni sem fogom.
Ez nem színházbezárás, csak vezetőségváltás, és ha elfogadták a pályázatát, nem lehetett olyan rossz. És igenis komolytalan ügy a többihez képest. Nem is értem miért kell ekkora hűhót csapni miatta (vagyis pont, hogy igen).
"Vagy írj privátot, ha mersz!!"
Minek írnék neked? Sokkal értelmesebb levelezőtársaim is vannak, mint egy ilyen kiabáló félbolond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!