Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen név illene egy?

Milyen név illene egy?

Figyelt kérdés
az az igazság,hogy könyvet írok.meg van az alap sztori meg miinden csak azt nem tudom mi legyen a nevük.olvastam néhány cikket és azt írták ha angol,amerikai nevek vannak egy knyvben akk azt többen olvassák.egy szexi,okos,titokzatos nyomozónő (keresztnév+vezetéknév)és egy férfi akinek érdekes tulajdonságai vannak jóképű,férfias,kicsit flegma ,vicces,jó apa,és stb. valami ilyesmi kéne hogy LEGYEN EZ A NEVE ÉS HÍVHATJÁK AZ ISMERŐSEI ÍGY MEG ÍGY ÉS ILLIK HOZZÁ A VEZETÉKNÉV ÉS EZ . VALAMI hasonló kéne.köszi
2011. dec. 26. 11:28
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
Tudod, szerintem aki ilyen egyszerű dolgot nem tud megoldani, az könyv írásba bele se kezdjen.
2011. dec. 26. 11:46
 2/5 anonim ***** válasza:

Joyce Taylor lehetne a nő. Legalábbis az első keresztnév ami beugrott az a Joyce volt, sztem illik a nyomozónő figurához :)

A pasi meg mindenképpen Roger. Vezetéknév esetleg Newton vagy Bennett vagy Cambelle. Most ennyi jutott eszembe.

2011. dec. 26. 11:53
 3/5 A kérdező kommentje:

ez első válaszoló lehetne udvariasabb is

a második válaszolónak köszönöm

2011. dec. 26. 12:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem elég udvariasan válaszoltam, de mindegy.

A nem udvarias - kifejezetten tapló - válaszom ez lett vna: Mi a f.szért akar könyvet írni, aki ennyit nem képes megoldani?

2011. dec. 27. 15:22
 5/5 A kérdező kommentje:

jó,szerintem veled befejeztem a társalgást mivel nem az volta kérdésem írjak-e könyvet ,hanem teljesen mást

Off volt!

2011. dec. 27. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!