Au pairként illene ajándékot vinni a fogadó családnak?
Egy üveg Tokajira gondoltam, plusz az anyukának valami angol nyelvű vagy szakács könyvet magyar ételekkel, vagy Magyarország nevezetességeiről. ez jó?
a gyerekeknek pedig nem tudom mit lehetne, mivel az egyik még csak pár hónapos, és a másik is még épp hogy csak másfél éves.
valami ötlet?
Mikor ismerősöm kiment au pairnek pont ugyanezt vitte!:D Egy üveg Tokaji meg egy angol nyelvű magyar szakácskönyv:P
Amúgy többet szerintem nem kell vinned.
Na, ezt örömmel olvasom! :D
És akkor ha a gyerekeknek nem viszek semmit, az nem baj? Bár még tényleg picik, és az ilyen plüssökre meg ilyenekre mindig az van írva, hogy 3 éves kor felettieknek ... :/
azon kívül meg nem tudok mit kitalálni :/
Szerintem nem, esetleg valami baba tea?:/ Jobb ötletem tényleg nincs, ruhát venni nincs értelme, valszeg nem találod el a méretet...
Kéz és lábtörést a kinti élethez:)
Szerintem attól is függ melyik országba mész. Én pl Belgiumba mentem és vittem igazi házi pirospaprikát kis üvegben. Én bort nem vittem mert féltem hogy összetörik a bőröndben, a gépre meg ugye nem lehet felvinni.
Gyerekeknek esetleg szinezőt, filctollat, majd felnőnek hozzá.
Aztán nehogy úgy járj, mint a többi: onnan tudta meg, hogy szemétbe dobtak mindent, hogy ő kellett kivigye a szemeteskukát és kiesett belőle a drága ajándéka.
Nem akarjátok megérteni, hogy egy munkavállaló nem visz ajándékot a munkaadójának. Apád vitt ajándékot be a gyárba amikor bement dolgozni ?
Te nem vendégségbe mész oda, te ott ki leszel használva.
hát jó.. mindegy. a bort már megvettem, szóval azt biztos odaadom. ha ki akarják dobni max megiszom én :D
am Angliába megyek
21:46
Nem, nem vitt a gyárba ajándékot, de nem is ott élt hónapokig/évekig a családdal együtt.
Ne legyél már ennyire negativ, én is voltam au pair, vittem ajándékot, nagyon örültek neki, teljesen meghatódtak.
Talán jobb lenne ugy beállitanai minden nélkül, hogy császtok!Megjöttem!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!