Milyen ajándékot vennétek külföldi családnak?
Figyelt kérdés
Olyan is lehet, ami magyar jellegzetesség. Vannak gyerekek is: szóval szülőknek, gyerekeknek (5,6,8 évesek) is kellene vmi. Nem az értéke a fontos, elég ha jelképes, de mindenképp vmilyen szép/ötletes/kedves ajándék kéne.2010. jún. 19. 18:43
1/6 anonim válasza:
fogadjunk au-pair leszel ;)
szval felnőteknek bort tokai aszút a nőnek megvalami matyó hímzéáses kis teítőt vagy valamit...
gyerekeknek meg pasz :D
2/6 anonim válasza:
gyerkőcöknek porcelán figura v. boci csoki, retro csoki:)
3/6 anonim válasza:
körtemuzsika, vagy egyéb magyar kerámia. esetleg magyarkártya
4/6 anonim válasza:
Felnőtteknek tipikus magyar ételek szakácskönyve angolul, nagyon szép kiadványok vannak már. Egy szép hímzéses, vagy horgolt terítő. Gyerekeknek kézműves fajáték, Rubik kocka. Egy jó üveg bor, nemzeti színű szalagos pirospaprika, pálinka, mézeskalács.
5/6 anonim válasza:
Én mindig veszek valami szép dobozt és jól megtömöm pirospaprikával, volt hogy recept könyvet vittem, itthoni csokikat, egy üveg bort. Szerintem ez bőven elég, nem túl drágák, még is szép, hogy gondolsz a családra! :) Ja és rubik kocka mindenképpen legyen nálad, az mindig nagy sikert arat, pláne ha ki is tudod rakni! :) Esetleg ha lehet kapni angolul magyar népmeséket egy nagyobb könyvesboltban, arra is érdemes lehet beruházni! :) A lényeg szerintem úgysem ezen van, a családok általában szeretettel fogadják a "jövevényt" és nagyon örülnek szinte bárminek! :)
6/6 anonim válasza:
Én ezeket szoktam: bor, unicum, pirospaprika, téliszalámi, fokhagyma, gyerekeknek csoki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!