Ész vagy szív? Ti melyikre hallgatnátok? Nemzeti érzelműek válaszűt várom nem a sok cionistáét!
Köszi a válaszokat. A 3. nak üzenem hogy ez nem magamutogatás, hisz jogosan teszem, mert a kortársaim közt aligha van ilyen, és (több-kevesebb sikerrel) próbálom sugallni, hogy belőlük kiveszett az egészséges hazaszeretet is, nem még az, amibe engem beleneveltek. És az iskola sem "biztonságos környezet" hiszem (lány létemre) többször fizikai bántalmazás is ért hol romák, hol zsidók részéről, így nem is csodálkozom hogy ilyen lett a világnézetem 16 éves koromra.
Nem mondom h ha valaki nem olyan mint én, akkor zsidópárti. Tudom, a zsidók közt is vannak végtelen rendes emberek. És szomorú, hogy az osztálytársam Durex-es pólóját, illetve a Che-Guevara-s pólót nem illeti ilyen bánásmód. :/
Kedves utolsó!
A zsidó középiskolás ugyanolyan emberk(e), mint a többi. Ő sem mindig "békegalamb": tud verekedni is. Ugyanaz teszi, amit más is: jót és rosszat. Nem "misszionárius" és fennkölt: E M B E R (és ráadásul fiatal). Miért ne érhette volna bántás a Kérdezőt, ha Nagy-Magyarország pólót viselt? Tökéletesen elképzelhető ez - oda/vissza. Persze, hogy jobb lenne nem verekedni, acsarkodni, hanem KIBESZÉLNI a dolgokat..Na majd, talán, ha felnőnek ezek a gyerekek (szívesen lennék közöttük, - mondjuk egy fehér asztal mellett - "mediátor"..izgalmas élmény lenne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!