Hogyan kell nagylyukú gobelinbe tűöltést varrni? Részletek lent
Figyelt kérdés
Van egy nagyon szép gobelinem, Boucher téli örömök c. képének másolata. Elkezdtem kivarrni,de ez egy nagylyukú gobelin. Az arcok, és a ruhák viszont sokkal részletesebben vannak festve. Már olvastam hogy lehet normál lyukú gobelinbe tűöltéseket rakni. Ha ezt megpróbálom az nem rontja a kép szépségét? És hány szállal varrjam a "tűs" részt? Lehet olyat is hogy variálom a gyapjúfonalat például venussal vagy dmc-vel? Kérlek benneteket, akinek van tapasztalata, válaszoljon, mert nagyon szeretném kivarrni, csak nem merek belefogni!2011. dec. 13. 12:16
1/1 anonim válasza:
a tűgobelint 3 szállal varrják,de nem tudom,hogy nézne ki egy normál gobelinen.. viszont szerintem ha már valahol így varrod,akkor az egészet így kellene,nehogy elüssön :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!