Mi leszek ha nagy leszek?
Figyelt kérdés
Nem tudom miszeretnék lenni, 7es lány vagyok és jövöre már be kella dni a gimis felvételilapokat. A mostani iskolámban egyáltalán nem szeretnék maradni, mert az egyáltalán nem erős iskola. Nem tudom milyen ágban szeretnék elhelyezkedni, ha valaki tud valamit amivel kideríthetem mi a nekem való munka, akkor annak nagyon örülnék, azért munka egyébként, mert a fenőttkori állásomhoz ugye olyan gimnáziumot keresek, egyébkén ta vendéglátósi szakközépekhez bp.- n ha oda járok abból hol tdok elelyezkedni, miylen ágai vannak?2011. dec. 10. 09:06
1/3 anonim válasza:
> ha valaki tud valamit amivel kideríthetem mi a
> nekem való munka, akkor annak nagyon örülnék,
Tessék:
2/3 anonim válasza:
ráérsz, én is középiskola vége felé döntöttem el hogy mi szeretnék lenni
3/3 anonim válasza:
Minél erősebb gimnáziumba próbálj bejutni, ott pedig tanulj szorgalmasan. Ha szorgalmasan tanulsz, és szert teszel némi műveltségre a gimnáziumi években, akkor több rálátásod lesz arra, hogy mivel foglalkoznak az egyes tudományok, és akkor majd el tudod dönteni, mi akarsz lenni. A legtöbb embernek érettségi körül is még csak halvány fogalma van erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!