Holnap utolsó előtti óra lukas és valszeg egyeüdl leszek mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tavaly még voltak bnőim de összevesztem velük és akikkel jóba vagyok még azoknak meg pont akkor lesz órájuk mikor nekem lukas.A volt bnőim egy kupacba lesznek a fiúkkal én meg ott fogok ülni egyedül az aulába mert oda nem megyek hozzájuk.Nagyon ciki?2011. nov. 17. 22:07
1/9 anonim válasza:
Addig leülsz tanulni, azt úgy is csak egyedül lehet csinálni! Vagy zenét hallgatsz.
2/9 A kérdező kommentje:
aha csak akkor meg elkezdenek gondolom pfázni hogy nézd egyedül van stb....Annyira rossz eljönni nem akarok mert nem csinálhatom azt hogy minden héten eljövök.
2011. nov. 17. 22:13
3/9 anonim válasza:
Ha van olyan lány, aki szintén egyedül ül, menj oda hozzá, és beszélgessetek valamiről, aztán majd kialakul, lehet, hogy lesz egy új barátnőd. Nem kell kétségbe esni és bámulni őket, ha nincs jobb, tényleg inkább olvass, vagy rajzolj valami szépet anyukádnak.
4/9 A kérdező kommentje:
16évesen pont pofán röhögnének ha a lukasba anyunak rajzolgatnék:D
2011. nov. 17. 22:17
6/9 anonim válasza:
menj oda a többeikhez vagy bújj el :(
7/9 anonim válasza:
Nem tudom mi a ciki abban ha tanulsz, vagy zenét hallgatsz vagy rajzolsz.. pont nem fogja őket érdekelni mit csinálsz..
8/9 anonim válasza:
"16évesen pont pofán röhögnének ha a lukasba anyunak rajzolgatnék:D" Azt mondtad, nem érdekled őket. Akkor honnan tudnák meg? 16 évesen lehetnél kicsit talpraesettebb is, azt hittem, egy általános iskolás kérdése.
9/9 A kérdező kommentje:
na túléltem:D:D nem volt lukas mégse nem nem fonyódi vagyok:D
2011. nov. 18. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!