Kertész Imrétől visszavették a Nóbel díjat?
Ez a hír ütötte meg a fülemet a minap. Utána néztem a neten találtam is oldalakat ahol ezt igazolják, indokolják. Ám a nobelprice.org on benne van Kertész Imre neve. Mi akkor az igazság? Azt elképzelhetőnek tartom, hogy ezt az egészet titkolják mert ugye ha megtörtént ez nem kedvezne az image-üknek. De ha nem igaz, akkor is kell hogy valami alapja legyen! Mit tudtok erről?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Városi legenda, az alapja az, hogy sokan szeretnék, hogy ez így legyen.
És tanuld meg: weboldalak, újságcikkek, tv-riportok, könyvek SEMMIT nem bizonyítanak, legfeljebb azt, hogy van írás, nyomtatás, internet és televízió. Amit te olvastál, az nem igazolja a Nobel-díj visszavételét, csak állítja.
De várj a cikk alján ez is ott van:
(Gy.k.: a cikk NEM véletlenül került a Humor rovatba!)
Én sem lennék boldogtalan ha elvették volna tőle, de azért a lóvét is be kéne hajtani tőle. Úgy lenne az igazi. :)
Elsőnek: Igen én is itt olvastam. Én nagyon tág látószögű ember vagyok. Sok mindent elhiszek a kurucinfónak, de sokmindent nem. Valljuk be azaz oldal sem egy igazmondó juhász. Ezért néztem utána jobban, de nem osk sikerrel.
Másodiknak: Ebben tökéletesen egyetértek! A médiából még az időjárást se hiszem el. Ezért zavarodtam össze, hogy akkor honna tudnám meg igazán? Felhívom Imrét? Nem hiszem hogy ő ezzel dicsekedne, nem ismerné be (ha így lenne) és ugyan ez van a swed nobel központal is.
Szebb jövőt!
"De várj a cikk alján ez is ott van:
(Gy.k.: a cikk NEM véletlenül került a Humor rovatba!)"
Nem hát! Azért került a humor rovatba, mert humornak szánták a szerkesztők! Ezt pedig azért írták oda a végére, hogy ezt a balf@szok is megértsék, de ez mégis hiábavaló volt sajnos. :-(
azért ha valakiben a cikket olvasva, és főleg még a végén lévő felirat ovlasása után is még felmerül valamiféle kétség, hogy lehet, hogy akkor ez mégis igaz, az nem éppen "tág látószögű" ember, arra más elnevezések vannak, a legkedvesebb szó a naív lenne.
amúgy meg Nobel-díj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!