E-könyv kiadása. Megéri?
Egy kiadóval megegyeztem, hogy megszerkesztik és publikálják a regényemet. 500 rugós munkaköltséget számoltak össze nekem, ebből 300-at kéne állnom. 50%-ot kapnék addig, amíg vissza nem térül a befektetett pénzem, aztán pedig 8-at.
Olvas bárki ilyet? Vagy lehúzás az egész? Őszintén, magyar kezdő szerzőtől ki töltene le elektronikus könyvet?
Pedig profi konyveket csinalnak - legalabbis azt a harom felsorolt dolgot megsporolhatod.
Ha olyan, akkor a tordelest es a szerkesztest nem. Korekturat meg ingyen vallalok. :P Nem 80e profit, de legalabb belenez valaki.
Btw, ha nagyra vannak magukkal, szerintem maradjank is.
Plusz ez még gyöngyszem:
"Javaslom tehát, hogy holnap fizess be a számlánkra 250 ezer forintot"
- próbálnak presszionálni, hogy minél előbb, gyorsan ugorjak bele
Szia!
Először is, ha ennyire a pénzedre fáj már most a foguk és türelmetlenkednek, eleve rossz ómen.
Másodszor,az e-könyv piacba itthon még tényleg felesleges befektetni, jó pár évig nem fog nőni a népszerűsége, de majd idővel mi is felzárkózunk szerintem. Mindenképp papíralapú kiadásban gondolkodj, én ezt tanácsolnám, vagy esetleg még várj a kiadatással pár évet.
Ez nem csak átverés de még béna is.
Nem mondom meg a valós számokat, mert itt csak egy csalónak használna.
Amúgy hazánkban nagyon kevés e-book olvasó van, az eszköz és szokás hiányban. Aki van az meg 80+% lopja. No? Akkor miről beszélünk? Más ha angol nyelvű.
Amúgy az írói munka amúgy sem jól fizetett és nem is túl kiszámítható. A tehetségnél a kapcsolat fontosabb.
Ja és ugye még a tehetséges írok nagy többsége is egy könyves ha úgy vesszük.
Ponyvát amúgy nagyon megéri íratni niggerezve. És kezdő írónak akiben van fantázia az ott keressen lehetősséget!
Amúgy hazánkban a médiába könnyebb bekerülni mint a kiadásba.
Levontam a következtetést annak fényében, hogy mindenki szerint lehúzás. :)
Thx.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!