Miket ke'szithetne'k me'g az emle'kfuzetembe?
Figyelt kérdés
Ugy gondoltam hogy ke'rde'seket rakok fel(h hivnak,ha'ny e'ves vagy....)rajzok.me'g mit rakhatne'k bele?2011. aug. 28. 14:55
2/9 anonim válasza:
14:57
valószínűleg angol billentyűzete van és pont, hogy a felső vesszőkkel akarja az ékezeteket pótolni...
3/9 anonim válasza:
Na és? Nekem is angol billentyűzetem van. éáöüőúűí.
4/9 A kérdező kommentje:
na jo nah ma's a windowsom e's foggalmam sincs ezen h kell magyar billentyuzetre rakni de nem ez volt a ke'rde's
2011. aug. 28. 15:09
5/9 anonim válasza:
Na és ha te megtaláltad a módját, hogy ékezeteket tudj írni vele? Ő nem..
6/9 anonim válasza:
Ez az emlékfüzet az lenne, amibe minden oldalra kérdéseket írsz, és megválaszoltatod a barátaiddal?
Ilyet csináltam régen én is. "Mi volt a legviccesebb/legjobb/legrosszabb élményed?" stb. most nem jut több eszembe. Gondolj bele, hogy mi lesz majd, ha 30-40-50... éves korodban elolvasgatod. Mit szeretnél benne olvasni?
Ha nem erről van szó, akkor stornó. :)
7/9 A kérdező kommentje:
koszi amugy nem ez lesz az elso emle'kfuzetem ,kb. minden e'vben v fe'le'vben csina'lok egy ilyent de sosem vagyok megele'gedve vele. Legtobbszor aze'rt mert osszeveszek valakivel vagy valami ijen e's na minden ijen s akko olvasgatom h mijen jokat irt az illeto akkor e's most miket mond rolam .De most igyekszem ezt elkerulni
2011. aug. 28. 17:29
8/9 anonim válasza:
A Windows kb. 200 nyelvre való betűt tud. Nincs kivétel. Az igénytelen azt mondja: angol billentyűzetem van.
9/9 A kérdező kommentje:
mind 1 most ez a le'nyeg vagy mi???????????????????
2011. aug. 29. 16:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!