Szerintetek van ilyen? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szerintetek van olyan ,hogy valaki gyerekként borzalmasan rajzol. És felnőttként (18-20évesen) elkezd rajzolni, és a rajzok már nem is szörnyűek,hanem egész jók? Mitől van ez?2011. aug. 21. 16:05
1/4 anonim válasza:
Van(huh,volt is egy régi magyar művész, aki egyszer írt a kme-re hogy ő nemrég rajzol és szeretne ott tanulni :"D és rohadt nagy tehetség volt, a festészet terén)
Nos, tehetséges. Kicsi korban mindenki borzalmasan "rajzol". Gyakorlással sajátítható el a jobb szint. Ritka, ha valaki ilyen idősen jól rajzol. Azt hiszem csak javul a látásmódja, de hogy jól rajzoljon,ahhoz nem csak tehetség kell,hanem több évtizedes munka,tudás!
Összefoglalva: Hááááááááát, ha jól rajzol egy ilyen emberke, kb. ő a megváltó mint dürer, vagy hasonlók. :D De lehetséges. :):):)
Remélem egyet értesz velem.
2/4 anonim válasza:
Igen lehetséges, én láttam Munkácsy 13 éves rajzait és semmivel nem voltak jobbak mint egy átlag emberé. Ráadásul 17-18 év körül alakul ki a tér meglátása és hasonlók. Persze nem árt korábban elkezdeni mert akkor 18 éves korára profin meg tud tanulni rajzolni az ember viszont ha akkor kezdi úgy meg jóval gyorsabban meg fogja tanulni.
3/4 anonim válasza:
Nem tudom, nekem nem jött meg a tehetségem.
4/4 Frico001 válasza:
Ez emberfüggő. 10 évesen országos rajzversenyt nyertem egy zsiráffal, de most kamasz koromban nem lennék képes hasonlót se rajzolni. Valaki sose fog szépen rajzolni, valaki csak gyerek korában, valaki meg 20 éves kor környékén tanul meg szépen írni, rajzolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!