Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hol tudnék értelmiségi romával...

Hol tudnék értelmiségi romával ismerkedni?

Figyelt kérdés

20 éves roma lány vagyok, egyetemen tanulok, normálisan élünk. dolgozunk, tiszták és becsületesek vagyunk. saját magunkat nem tartjuk cigánynak, szégyelljük.. viszont bizonyos szokásokat megtartunk és természetünk valamiben hasonlít: szeretjük a nagycsaládot és a szeretet.

legjobb lenne, ha ilyen fiúval tudnék ismerkedni, lehetőleg romával. sajnos nagyon nehéz :( viszont magyar fiún érzem, hogy a távolságtartást, mert látszik, hogy sötét a bőröm :(

köszönöm a válaszokat, kérlek bennetek hagyjuk a szitkozódás!

2011. aug. 21. 00:04
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
ha lenne itt hasonló fiú, nyugodtan írjon privit és beszélgethetünk ismerkedésképp :) barátságos vagyok :)
2011. aug. 21. 00:06
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
hát, azt kell hogy mondjam, hogy nagyon nehéz dolgod lesz. sőt, azt is megkockáztatom, hogy ilyen nem létezik hímneműben. igazából te vagy az első roma (akiről tudok; pedig én aztán profi vagyok ebben, a városunkban minden 3. ember az) aki normálisnak tűnik. itt próbálkozhatsz - sok rendes emberrel találkoztam már itt.
2011. aug. 21. 00:12
 3/17 A kérdező kommentje:
hát igen, szinte lehetetlen lesz.. :(
2011. aug. 21. 00:16
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

a zeneművészeti középiskolákban - vannak jó fejek, tehetségesek, rendesek -és vannak, akik továbbtanulnak..

de legyél nyitott, magyar és más fiúk felé is

- a szerelem legyőzi az előítéleteket.

2011. aug. 21. 00:21
 5/17 A kérdező kommentje:
így van :)
2011. aug. 21. 00:27
 6/17 Gress ***** válasza:
100%

Off:

Örülök neki hogy vannak olyanok is mint ti:)

2011. aug. 21. 00:42
 7/17 A kérdező kommentje:
köszi :) ez a természetes.. bárcsak többen gondolnák így :s nem itt tartanánk..
2011. aug. 21. 00:48
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
nem hittem volna hogy tényleg léteznek még olyanok mint te..sok sikert kívánok!
2011. aug. 21. 01:15
 9/17 anonim ***** válasza:

Figyu, elvileg az egyetemen lehet, hogy találsz egy fiút, aki nem előítéletes! (Mondjuk, ja, a fiú családja még mindig okozhat gondot.)

Szerintem ne keresd görcsösen, hisz még csak 20 éves vagy, lehet, hogy nem a származásod végett van ez, hanem egyszerűen még nem találtad meg az igazit.

2011. aug. 21. 01:36
 10/17 anonim ***** válasza:
Éld az életed és rád fog találni az igazi roma vagy magyar vagy egyéb nem számít a szerelem legyőzi a bőrszint előítéleteket stb. Sok sikert!!!
2011. aug. 21. 01:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!