Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen ez a rajz? Tetszik?

Milyen ez a rajz? Tetszik?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 6. 16:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nem
2011. aug. 6. 17:50
 12/18 A kérdező kommentje:
Tudom hogy szörnyű, szinte bármit le tudok jól rajzolni de az ember rajzolás a gyengém, nem tudom egyszerüen megrajzolni normálisan, az állatrajzok jók amiket csinálok de az emberek... hát nem igen, ez a gyengém, megkérdeztem azért hogy tanácsokkal legyek ellátva:) Én voltam az aki a nyelvkinyújtós kutyás rajzot csinálta:) Az egész jó lett, ez meg szörnyű:(
2011. aug. 6. 20:32
 13/18 A kérdező kommentje:
2011. aug. 6. 20:34
 14/18 anonim ***** válasza:

ezt egyszerűen nem hiszem el!

(persze elhiszem, mert miért hazudna a kérdésfeltevő...)

nem kevés éve tanítok rajzot, de ilyen esettel még nem találkoztam!

akármilyen összeget feltettem volna, hogy a két rajz alkotója nem ugyanaz a személy. mintha egyik pillanatról a másikra mindent elfelejtett volna.

most elmegyek, és lezuhanyozok egy kis hideg vízzel, hogy magamhoz térjek :)

kedves kérdező, ha megkérlek, teszel még fel az alkotásaidból? már csak szakmai szempontból is nagyon érdekel, és talán tanácsot is tudok adni... (akár magánba is megteheted, ha úgy gondolod)

2011. aug. 6. 20:48
 15/18 A kérdező kommentje:
Magánba küldök.
2011. aug. 6. 21:08
 16/18 anonim ***** válasza:

o.k.

nagyon kíváncsi vagyok :)

2011. aug. 6. 21:12
 17/18 anonim ***** válasza:
én is így rajzoltam régen.Mondjuk azért már fejlődtem picit,de csak azért mert kiskorom óta egyfolytában csak nőket rajzolok.Nemrég kezdtem el portrékat is.Nagyon megszerettem.Ha kell mást is letudok,csak nem olyan élethűen,meg abban nem lelem örömöm ha valami olyat rajzolok amit nem szeretek.Sőt,nálam az sem mindegy milyen nőt rajzolok.H egy olyan énekesnőt rajzolok,akit nem kedvelek,akkor nagyon bénán tud sikerülni.Én ebben a nőben is látok fantáziát.Az orra picit fura lett,gondolom fényképről van és ott is picit hosszúkásabb az orra.A homlokot is szépen beárnyékoltad és az orr körül is.De nem hinném hogy túl sok időt fektettél ebbe a rajzba.Pl a haja elég egyszerű lett de a kutya szőre meg nagyon jó.Szal ha valamit nem szeretsz rajzolni ne csináld.De persze ha meg akarod tanulni hogyan kell portrét rajzolni,akkor ne add fel.A youtube-os vidik tényleg segítenek + elolvastam egy könyvet,tele volt feladatokkal.A jobb agyféltekés rajzolásról szólt,nekem az is segített. =)
2011. aug. 7. 19:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Elég tré
2011. aug. 8. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!