Miért nem megy a rajz, ha más is van a szobában?
Figyelt kérdés
Itthon csak úgy tudok rajzolni, hogy egyedül vagyok a szobában, ha bejön valaki, akkor feszengek. Pedig a rajzórákon mindig tudtam rajzolni, mindegy, ha öten vagy húszan voltunk.2011. szept. 28. 12:11
1/4 anonim válasza:
Mert leköt az a valaki, aki ott van. Nyilván közben beszélgettek is, egyebek. Nincs ezzel semmi gond. Amikor otthon vagy és megjött az ihlet, mondd meg a családnak, hogy most pár óráig ne zavarjanak.
2/4 anonim válasza:
Abszolút megértelek. Ha órán vagy, akkor mindenki rajzol, ha otthon, akkor a vendéged csak kibic, aki azt nézi, te mit rajzolsz. Ez művészeti tevékenységek végzésekor nagyon idegesítő. Tegyük fel, zenekari próbán lennél, akkor a társaid előtt simán énekelsz, de, ha valaki beül nézni a próbált, az elviselhetetlen.
3/4 anonim válasza:
Eltereli a figyelmedet otthon azok az emberek. mikor tanszobán tanulok, sokan egyszerre tanulunk nekem is megy,tudok koncentrálni.Rajzórán is így van bármi nehéz a feladat. Otthon már nehezebb ha beszélnek kint vagy megy a tv, kopácsolás van...nehéz koncentrálni
4/4 anonim válasza:
én is így vagyok vele csak én még ideges is leszek de iszonyatosan és így elrontom az egész képet és egyszerűen képtelenek felfogni hogy hagyjanak békén arra az időre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!