Az előző bar.mok csak maj.omkodni szeretnek.
Lehet fejleszteni a rajztudásod ennyit mondok.
A száj az nem lett rossz. Az orra egy kicsikét nyomott lett.
Meg a feje formája is fura. De én is ugyanígy kezdtem és mostanra sokkal jobban rajzolok, csak kezdj el gyakorolni pl net-ről vagy menj el egy rajz tanfolyamra ha jobban érdekel.:) Az árnyékolásról meg annyit, hogy a szájnál egész jó lett. de van mit tanulni. Fogd fel úgy, hogy fejleszted magad egy jobb szintre. ;)
Amúgy youtube-on ha beírod, hogy 'How to draw eyes/nose/mouth'
Akkor kihoz egy csomó videót, ahol lerajzolja hogy kell életszerűbben lerajzolni ezek a testrészeket. Egy csomót tanulhatsz belőlük.
De szerintem könyvekben is lehet kapni ilyeneket.
A válasz írója 57%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:15
ő rá értettem..
előző voltam
hmmm... baromkodni... na mindegy...
valóban lehet a rajztudást is fejleszteni, - ahogy minden készségtárgyét- de azért egy hozzáértő már egyetlen rajz alapján is meg tudja állapítani, hogy az alkotó rendelkezik- e bizonyos tehetséggel/látás/kifejezés móddal, vagy nem.
a képet rajzoló egyén, pedig nem rendelkezik ezekkel a képességekkel, ami persze nem baj, de ahhoz, hogy valaki tovább tudjon lépni, ezek a képességek bizony elengedhetetlenek.
(hegedülni is mindenki megtanulhat, de nagyon kevesen vannak olyanok, akik "érzik" is hangszert...)
Igen. Tudom többesszámban írtam de csak nem figyeltem oda a szövegre mert közben zenét hallgattam na mindegy. :D
Én tudom, hogy a kérdező rajz képessége fejleszthető.
egyébként bárki tudja a rajztudását fejleszteni. Volt egy ilyen rész a fókuszban is, ahol olyan emberek jelentkeztek rajz tanfolyamra akik semmit nem tudtak rajzolni csak pálcikaember szerűséget. Nem tudom mennyi idő alatt de egy idő után már portré szerűen letudták magukat rajzolni. Teljesen élethűen.
De azt hiszem a kérdező még nem érzett rá a lényegre, de sok gyakorlással rá fog érezni.
Én is így voltam vele. Gyakorlat teszi a mestert. És ez nagyon igaz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!