31/38 anonim válasza:
12:34,
Ez csak szoveg, mutass valamit!
32/38 anonim válasza:
jaj bocs nem szoktam feltölteni a képeimet a netre és főleg neked nem fogom megmutatni amúgy meg nem azt mondtam h rosszak szerintem szépek csak lehet rajta javítani
33/38 anonim válasza:
11:40, Ja vagy ugy.
Akkor kamuztal. Nembaj, szokas. Csak igy tovabb.
En meg a Batman vagyok.
34/38 anonim válasza:
ó képzeld nem kamuztam csak nem szeretem mutogatni a rajzaimat de ha megnéznéd őket akkor sem hinnéd el tehát végülis mind1
35/38 anonim válasza:
ja és am semmi kedvem veled vitatkozni
36/38 anonim válasza:
Jah, csak siman leoltottal valakit,aki legalabb vallalja amit csinalt. Te meg szerintem egy gombot sem tudnal korberajzolni, de a kepzeletedbe bizos te vagy Leonardo. Aranyos.
37/38 anonim válasza:
Hú de sokmindent mondtál magadról amúgy meg képzeld hogy tudok rajzolni és tényleg nem szeretem mutogatni de remélem hogy te is legalább 1 pálcikaembert tudsz rajzolni hogy legalább ne 1 olyannal veszekedjek ezen aki még azt sem tud
ja és nem leoltani akartam Sherlock Holmes bocsánat nem akartalak megbántani tényleg ha rosszul esett akkor bocs
38/38 anonim válasza:
előző vagyok ezt most néztem nagyon tetszik jó lett [link]
de pár dolgot ebben is kell még javítani de ez tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!