Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogy tetszenek a rajzaim? Mit...

Hogy tetszenek a rajzaim? Mit kéne még fejlődnöm?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. aug. 1. 22:53
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:09

Köszönöm! :)

2011. aug. 1. 23:54
 12/38 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszenek :)) Örülnék, ha tudnék ilyeneket rajzolni. Közvetítenek egyfajta hangulatot, úgy érzem, ha rájuk nézek, inspirálnak. Persze van még a technikában hova fejlődnöd, de maradj ennél a stílusnál, mert láthatóan értesz hozzá. Csak így tovább!
2011. aug. 2. 00:13
 13/38 A kérdező kommentje:
Köszi! Igyekszem! :)
2011. aug. 2. 00:23
 14/38 anonim ***** válasza:
a stílus tetszik de azért még lehet fejlődni a térbeliségben ;) mármint az első képre gondoltam a többihez illet ez a stílus :P
2011. aug. 2. 02:50
 15/38 Vree ***** válasza:
Elírtad a "genius"-t. (Ha szóltak már, akkor bocs.)
2011. aug. 2. 03:22
 16/38 A kérdező kommentje:
Köszi hogy szóltál, de már észre vettem. :-)
2011. aug. 2. 14:17
 17/38 A kérdező kommentje:

[link]

Ez új. Ma csináltam.

2011. aug. 3. 17:17
 18/38 anonim válasza:
ne haragudj a véleményemért.de nekem elegem van már ezekből az idióta manga-szerű figurákból.MINDENKI ilyet rajzol, könyörgöm miért?annyira bénák!ez egyáltalán nem művészi.de egyébként szépen használod a ceruzát, csak szerintem valami normális stílus kéne,meg gyakorlás:)
2011. aug. 3. 22:05
 19/38 anonim válasza:

Helló. Szép rajzaid vannak, és jó hír hogy abszolúte fejleszthető:DD Egyre nagyon figyel, ha embert szándékozol rajzolni,akkor tartsd szem előtt az arányokat(mivel jóesetben te is ember vagy megfigyelheted magadon az összes apró részletet...pl.: kezed-lábad viszonyát, az íveket, formákat stb.) illetve azzal lenne még baj, hogy az embereid némely pontokon úgy tűnnek mintha gumiból lennének...

Alaparányok, azért mégis:))

-optimálisan egy ember lába hosszabb, mint a felsőteste

-ha szemből nézzük a figurát, a feje 2x fér rá széltében a mellkasára/ha oldalról akkor 1x

-a kézfejed a fél fejed XD

-a fejed kb.6-7x fél rá az egész testedre

-a szemeid külső sarkai a szád sarkain át háromszöget zár, aminek a közepén van hosszában az orrod:P

-két szemed távolsága +1 szemnyi :P:P

nagyon ügyes vagy amúgy is, de azért remélem segítettem, ha kéne még valami szólj :))

2011. aug. 3. 22:08
 20/38 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszik.Kicsit visszaemléxek amikor még kicsi voltam és a meséskönyvekbe hasonló rajzok voltak,ezt nem sértésből mondom.Am nagyon jók,de ezeket fejből rajzolod? :)
2011. aug. 3. 22:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!