Szia
Amikor megnéztem a rajzokat azt mondtam hangosan, hogy Úristen!!!:)
Eszméletlen jók a rajzaid, magadtól rajzolod őket,úgy értem a "kútfejből"? Nagyon kreatív vagy!!!!! Hogy miben kéne fejlődnöd, fogalmam sincs, nagyon tetszik ahogy rajzolsz! Megkérdezhetem hány éves vagy? És hány éves korod óta rajzolsz?
Phúúú nagyon jók, még most is a hatása alatt vagyok, főleg a másodiknak!
(Én is rajzolgatok, de én csak fényképről és csak portrékat. Nem vagyok túl kreativ a szinekben, vagy, hogy eseményeket rajzoljak, csak az arc megy nekem és azon is van még mit csiszolni)
Az előző vagyok, csak most látom, hogy van fent több képed is, hát gyönyörűek. Az a macskás, ÚRISTEN.. A hatása alatt vagyok a rajzaidnak. Nagyon tehetséges vagy! Elismert leszel a képzőművészek között!
37/N
Köszönöm a kritikát is, elfogadom a véleményedet hogy nem tetszik. Kinek a pap, kinek a papné :)
Utolsó válaszolónak: Igen, csak fejből rajzolok. Soha nem másoltam, vagy rajzoltam volna fényképről. Kb. azóta rajzolok, mióta az eszemet tudom. Már első osztályban is felfigyeltek a "képességeimre", vagy hogy is fogalmazzak. Azóta rajzolok többet, meg pályázatokra küldöm a rajzaimat. De igazából csak saját magamat szórakoztatom azzal, hogy rajzolok, szabadjára engedem a fantáziámat ilyen módon. És írni is szoktam, verseket, novellákat, de az most nem ide tartozik.
Tudom hogy van még hova fejlődnöm, de azért remélem eddig is jól csináltam a dolgot. :)
14 éves vagyok, és lány. :D
szija! :D
k.rva szépek :o
bár nekem se jönnek be ezek a manga vagy milyen figurák,ezért én élő embereket próbálok rajzolni de elég béna vagyok :(
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!