Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogy tetszenek a rajzaim? Mit...

Hogy tetszenek a rajzaim? Mit kéne még fejlődnöm?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. aug. 1. 22:53
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Szia

Amikor megnéztem a rajzokat azt mondtam hangosan, hogy Úristen!!!:)

Eszméletlen jók a rajzaid, magadtól rajzolod őket,úgy értem a "kútfejből"? Nagyon kreatív vagy!!!!! Hogy miben kéne fejlődnöd, fogalmam sincs, nagyon tetszik ahogy rajzolsz! Megkérdezhetem hány éves vagy? És hány éves korod óta rajzolsz?

Phúúú nagyon jók, még most is a hatása alatt vagyok, főleg a másodiknak!

(Én is rajzolgatok, de én csak fényképről és csak portrékat. Nem vagyok túl kreativ a szinekben, vagy, hogy eseményeket rajzoljak, csak az arc megy nekem és azon is van még mit csiszolni)

2011. aug. 3. 22:27
 22/38 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok, csak most látom, hogy van fent több képed is, hát gyönyörűek. Az a macskás, ÚRISTEN.. A hatása alatt vagyok a rajzaidnak. Nagyon tehetséges vagy! Elismert leszel a képzőművészek között!

37/N

2011. aug. 3. 22:36
 23/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kritikát is, elfogadom a véleményedet hogy nem tetszik. Kinek a pap, kinek a papné :)

Utolsó válaszolónak: Igen, csak fejből rajzolok. Soha nem másoltam, vagy rajzoltam volna fényképről. Kb. azóta rajzolok, mióta az eszemet tudom. Már első osztályban is felfigyeltek a "képességeimre", vagy hogy is fogalmazzak. Azóta rajzolok többet, meg pályázatokra küldöm a rajzaimat. De igazából csak saját magamat szórakoztatom azzal, hogy rajzolok, szabadjára engedem a fantáziámat ilyen módon. És írni is szoktam, verseket, novellákat, de az most nem ide tartozik.

Tudom hogy van még hova fejlődnöm, de azért remélem eddig is jól csináltam a dolgot. :)

14 éves vagyok, és lány. :D

2011. aug. 3. 22:41
 24/38 anonim ***** válasza:
Úristen csak 14 éves vagy? :) Előtted az élet :) Képzeld el, ha már most 14 évesen ilyen ügyes vagy, ez már csak jobb lesz és még mennyit fogsz fejlődni, ahogy Te is érsz és változol... Hát csodálatos szép jövő áll elötted:) Sok sikert! Majd találkozunk egy kiállításodon :)
2011. aug. 3. 22:45
 25/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ez most nagyon jól esett! :)
2011. aug. 3. 22:46
 26/38 anonim ***** válasza:
Még mindíg az előző vagyok :) Még azt szeretném hozzátenni, hogy azért is tetszenek a képeid, mert tele vannak élettel, felfrissülök, ha rájuk nézek :) Jó kedvem lesz tőlük:)
2011. aug. 3. 22:47
 27/38 A kérdező kommentje:
Örülök hogy tetszenek! :)
2011. aug. 3. 22:53
 28/38 anonim ***** válasza:

szija! :D

k.rva szépek :o

bár nekem se jönnek be ezek a manga vagy milyen figurák,ezért én élő embereket próbálok rajzolni de elég béna vagyok :(

13L

2011. aug. 4. 10:28
 29/38 anonim ***** válasza:
Talan egy kicsit gyakorolnod kellene az arnyokolast,meg ilyesmiket, de, _jol_ rajzolsz. Van elet a kepeidbe, es ez ami szamit.
2011. aug. 4. 11:13
 30/38 anonim válasza:
nekem a stílus nem tetszik 14 éves létedre szerintem gyenge mert én is ennyi vagyok és ennél sokkal jobbat rajzolok de szép éa vannak benne szép dolgok
2011. aug. 17. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!