Mi a véleményed Beyoncéról?
Figyelt kérdés
2011. júl. 28. 18:39
11/25 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű hangja van, nagyon szép, és még jól is táncol.
12/25 anonim válasza:
Nagyon jó.Szép nő, jó a hangja, jól énekel, nem semmi amit elért, kedves személyiség, jól táncol, jó a neve, dögös csaj.
13/25 anonim válasza:
eljöhetne felmosni a konyhát, szívesen mögéje térdelnék :)
14/25 anonim válasza:
A zenéje szar..nem is tudom hogy miért lett ekkora sikere..kinézetre nemtom..néha szép arányos a teste ..néha viszont egy egy néger tehén..nekem annyira nem jön be..
16/25 anonim válasza:
Nagyon jól táncol, és gyönyörű. Kevés nőre mondom, hogy nagyon szép, de ő nagyon szép. A zenéje elmegy, inkább a mély hangú férfi énekeseket kedvelem.
17/25 anonim válasza:
Beyoncéról?
Talán megengedném neki, hogy kialmolja a disznóólat.
egyébként meg az meg férfi vagy nő?
18/25 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, de nem annyira különleges, mint mondjuk Alicia Keys (persze ízlés kérdése)... Ami pedig magát a jelenséget illeti, egy kissé lapos, mármint közepesen jó zenéket csinál. A stílusa sem olyan egyedi, mint amilyen rég volt, de azért még a "tégelyben" van helye...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!