Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogy tetszik a rajzom?

Hogy tetszik a rajzom?

Figyelt kérdés

[link]

bocs a minőségért,nem jó a scan.

2011. júl. 25. 20:48
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
100%
te meg gondolkodni :-W
2011. aug. 5. 21:11
 22/29 anonim ***** válasza:

jó lesz az,csak ahogy aa másik 13/Lány is javasolta,kérd meg a szüleidet hogy vegyenek több B-s cerkákat

:D

és csak GYAKOROLJ,GYAKOROLJ,GYAKOROLJ,és GYAKOROLJ!

13L

2011. aug. 6. 22:54
 23/29 anonim válasza:
egyetertek:D
2011. aug. 8. 10:14
 24/29 anonim válasza:
Ott a pont a csajoknak..:D xD fasza rajz krapek..16 vagyok s nem csinálok ilyetxD
2011. aug. 8. 14:39
 25/29 anonim ***** válasza:
Annyira szerintem nem jó, lehet gyakorolni és fejlődni is fogsz, de 10 évesen én is rajzoltam ilyeneket mégsem tartom magam tehetségesnek és már nem is rajzolok. De ha komolyan gondolod csak rajtad áll. 17/F
2011. aug. 10. 10:41
 26/29 anonim válasza:

Hűűha.. egész kis szájkaratesata alakult itt ki mióta nem néztem errefelé:D Tetszik... Hiába, a művészet minidg ellentéteket szül.

13L

Köszönöm hogy ilyen megértően és kedvesen válaszoltál nekem.:D De a rajzodra még azért kíváncsi vagyok.

A kockológia fontos. Nagyon sok dolgot fejleszt. Lényegében mindennek az az alapja. Erdélyi sulikat sajnos nem ismerek... de Debrecenben és Nyíregyházán (ezek a városok közel vannak a határhoz) ismerek 3 elég jó iskolát. Ebből az egyik országszerte elismert amennyiben jól tudom...

Scannerre amúgy nincs szükség, ha telefonnal lefényképezed vagy valamivel és feldobod gépre szerintem abból is lehet látni hogy mik a hiányosságok. Most úgysem a bemutatás..."a mű eladása" a lényeg. Szóval elég látni a lényeget:)

13/L Mi az hogy művészeti gyanús?

ún. 01.09.-es

21/F

2011. aug. 17. 13:52
 27/29 anonim válasza:
;)) csupán a szófordulataim egyike...:)amúgy azóta beszéltem az osztályfőnökömmel...és valószínűleg Udvarhelyre megyek majd tovább...de addig még van idő:) és mondd el mit rajzoljak ...általában nem igazán értik mit akarok kifejezni a rajzaimmal...azt látják h szép szép...de hogy mit akar ez jelenteni azt nem túlzottan...
2011. aug. 17. 20:29
 28/29 anonim válasza:
Már ha felvesznek ugye^^ De nem akarok szőrszálhasogató lenni. Hogy mit rajzolj? Nekem teljesen mindegy. Csak ne valami elképzelt dolog legyen. Mitom.. rajzolj egy széket. Vagy vázát akármit... :)
2011. aug. 21. 19:00
 29/29 anonim válasza:
ja ha felvesznek:))) inkább az elképzelt dolgokat szeretem nem vagyok ennek a tökéletes pontosságnak a híve...talán mert divatkroki rajzolásakor pont azt mondják hogy nem muszály arányos legyen...és kissé rá is szoktam arra hogy nem arányos..vonalzóval meg nem igen szeretnék rajzolni...mert az meg csalás:) de megoldom:) vázát meg inkább festenék...
2011. aug. 22. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!