Hol, kinek tudok "segíteni" forgatókönyvek, filmtörténetek megírásában? (többi lent)
Figyelt kérdés
13 éves fiú vagyok, nagy terveim vannak az élettel. forgatókönyv, történet író szeretnék lenni (filmek). Úgy érzem remek ötleteim vannak (ez mások szerint is így van) és az életem eléggé unalmas. Szeretnék már alkotni valami nagyot! Hol, kinek tudok "segíteni" forgatókönyvek, filmtörténetek megírásában?2011. júl. 19. 00:49
1/1 anonim válasza:
jó ötleted van,sőt én is elgondolkoztam rajta!
de azért 13 évesen nem hiszem hogy "nagyot tudnál alkotni" mert sajnos a mai világban senki nem bízza "amatőrökre" az ilyen dolgokat,akármennyire is jók.főleg nem egy 13évesére fognak rábólintani.nem tudom érzed e mi a lényeg.
mindenesetre nem akarom elvenni a kedved,próbáld meg elküldeni először valami hazai rendezőnek hátha megtetszik és megcsinálja!de ez csak egy vélemény,figyelem nélkül is hagyhatod,sőt hagyd is,nem akarom,hogy miattam add föl az álmodat :D
sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!