Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen címet adhatnék neki?

Milyen címet adhatnék neki?

Figyelt kérdés

Írok egy 'regényt' a neten,de nem tudom milyen címet adhatnék neki.Olyat szeretnék,amit ha olvasnak az emberek akkor mindenképp rákattintanak mert felkelti az érdeklődésüket a cím.

Dióhélyban annyi a történet hogy van egy lány,aki angyal,ezt egy titkos 'szekta' megtudja és meg akarják ölni ezért a lánynak menekülnie kell egész életében.Ott kell hagynia mindent a családját meg az egész életét,de van egy fiú akivel eleinte ki nem állhatják egymást vagyis a lány szerelmes a fiúba,de a fiú nem szereti a lányt,de egy büntetés alkalmával "összehozza őket a sors" és a fiú szépen lassan megkedveli a lányt majd beleszeret.de mégsem lehetnek együtt mert a fiú annak a "szektának" dolgozik,de végül a fiú már nem bírja tovább és mindent feladva elmenekül a lánnyal.így ő is üldözött lesz és ő is menekül élete végéig.

nemtudom mennyire érthető a tartalma,de ehez keresek valami találó címet,ami felkelti az emberek érdeklődését.köszi előre!

*a szektát nem szó szerint kell érteni!!nem szekta hanem inkább ilyen szervezet szerűség.

2011. júl. 4. 14:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
vannak ötleteim,csak úgy érzem,hogy azok nem keltik föl az emberek érdeklődését
2011. júl. 4. 16:25
 12/18 anonim ***** válasza:
58%

Unalom tárháza, avagy még egy címet sem tudtam adni a saját regényemnek - akkor vajon a sztori milyen?

ajánlom, erre biztosan felfigyelnek ;)

2011. júl. 4. 16:49
 13/18 A kérdező kommentje:
oltogatni ne ide gyere légyszi..
2011. júl. 4. 17:15
 14/18 anonim ***** válasza:
Én is írok,csak én fordítva vagyok vele,a címét tudom,viszont azt nem,hogy miről szóljon?:(
2011. júl. 4. 19:02
 15/18 anonim válasza:
100%

Biztos nem rossz. De nekem is rögtön az Evernight sorozat jutotteszembe. Az életkor, a tartalom. :S

Címjavaslat: Szárnyak nyomában

Esetleg: Angyali földiség

Nem tudom, milyen stílusban íródott? Könnyedebb?

2011. júl. 4. 19:58
 16/18 anonim ***** válasza:

Szökésben

Amúgy muti, ha készen lesz.

2011. júl. 4. 20:58
 17/18 anonim ***** válasza:

Angyalfogócska, vagy Angyali fogócska.

olvastam tegnap a kérdést, és konkrétan megálmodtam ezt. :D

2011. júl. 5. 19:02
 18/18 anonim válasza:

A fogocskas tok jol hangzik :D Rakattintanek, h mi az. :)

Amugy meg sokkal eredetibb lenne, ha egy tenyleges szekta lenne. Meg sajnos sablon az "eleinte utaltak egymast, de a csaj beleszeret de vegul a srac is". De hat ilyen szep a regenyek vilaga :D

2011. júl. 22. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!