Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Milyen címet adhatnék neki?

Milyen címet adhatnék neki?

Figyelt kérdés
Nyelvvizsgámhoz készitenünk kell egy un. projektet. Témának a Nők társadalmi helyzete a régi időktől kezdve napjainkig"-ot választottam. A lényege az egésznek, hogy nem egy leírásnak kell lennie, hanem egy problémafelvetésnek. Vagyis a címnek is egy kérdésnek. Ezzel a témával kapcsolatban szerintetek milyen kérdést lehet feltenni és boncolgatni rá a választ...? Mindenképpen vmi frappáns kérdést akarok, nem pedig olyasmit, h "Miért vannak elnyomva a nők?" Mármint szó szerint nem ezt. Amugy nagy a valószinusége, hogy erre fogok kitérni rá, de a címnek mégis olyannak kéne lennie, hogy a vizsgáztatoknak leesik az álla, ha elkezdem :D
2010. szept. 19. 17:35
 1/4 anonim ***** válasza:
16%
hát gratulálok, ennél ócskább témát még nem nagyon hallottam.
2010. szept. 19. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Mi baj van a témával, első? Nem értem...
2010. szept. 19. 17:52
 3/4 A kérdező kommentje:

nem sűrűn érdekel a véleményed első, bocsi...:D

én azt vallom, hogy bármiről lehet érdekesen előadni, az nem a témától függ, ill nem csak attól.. :) ugyhogy ha a kérdésre nem tudsz válaszolni, akkor inkább ne is irj semmit...

2010. szept. 19. 17:56
 4/4 anonim ***** válasza:
"Miért a nők az élet mozgatórugói?"
2010. szept. 19. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!