Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen címet adhatnék neki?

Milyen címet adhatnék neki?

Figyelt kérdés

Írok egy 'regényt' a neten,de nem tudom milyen címet adhatnék neki.Olyat szeretnék,amit ha olvasnak az emberek akkor mindenképp rákattintanak mert felkelti az érdeklődésüket a cím.

Dióhélyban annyi a történet hogy van egy lány,aki angyal,ezt egy titkos 'szekta' megtudja és meg akarják ölni ezért a lánynak menekülnie kell egész életében.Ott kell hagynia mindent a családját meg az egész életét,de van egy fiú akivel eleinte ki nem állhatják egymást vagyis a lány szerelmes a fiúba,de a fiú nem szereti a lányt,de egy büntetés alkalmával "összehozza őket a sors" és a fiú szépen lassan megkedveli a lányt majd beleszeret.de mégsem lehetnek együtt mert a fiú annak a "szektának" dolgozik,de végül a fiú már nem bírja tovább és mindent feladva elmenekül a lánnyal.így ő is üldözött lesz és ő is menekül élete végéig.

nemtudom mennyire érthető a tartalma,de ehez keresek valami találó címet,ami felkelti az emberek érdeklődését.köszi előre!

*a szektát nem szó szerint kell érteni!!nem szekta hanem inkább ilyen szervezet szerűség.

2011. júl. 4. 14:01
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
angol is lehet
2011. júl. 4. 14:02
 2/18 anonim ***** válasza:
Ez tisztára olyan mint az Evernight (könyv) csak nálad angyalok vannak, az Evernight-ban pedig vámpírok.
2011. júl. 4. 14:07
 3/18 A kérdező kommentje:

:Opedig nem is hallottam róla

amúgy azt elfelejtetem hogy 14-15éves fiatalokról szól

2011. júl. 4. 14:09
 4/18 skarma ***** válasza:

Tökre hasonlót álmodtam a napokban...

Cím lehetne:

Bukott szerelem

Ez utalna a srác árulására meg az angyalra is

2011. júl. 4. 14:22
 5/18 anonim ***** válasza:
Lehetne a címe pl:Menekülő angyal:)
2011. júl. 4. 14:37
 6/18 skarma ***** válasza:

második vagyok:

Üldözd az angyalt

2011. júl. 4. 14:51
 7/18 anonim ***** válasza:
húú szerintem tök sablonosakat mondtatok. én az ilyenekre biztosan nem kattintanék!! :D nem szeretnék ötleteket adni, szerintem az írónak kell kitalálnia a címet, mégis csak az ő műve ez az egész.. ne más tollával ékeskedjen! :P
2011. júl. 4. 14:56
 8/18 anonim ***** válasza:
A lány családtagjai is angyalok,meg a fiú is?
2011. júl. 4. 14:56
 9/18 A kérdező kommentje:
a családtagok igen,a fiú nem,de a szülők majd ha menekülnek akkor a fiúnak adnak "különleges erőket"
2011. júl. 4. 15:00
 10/18 anonim ***** válasza:
53%

Milyen "író" az, aki nem tud címet adni a saját könyvének?

Neked kellene tudnod, miről szól, milyen a hangulata stb., és ehhez milyen cím passzol.

Ha ez sem megy, szerintem még ne próbálkozz írással, főleg ne egyből egy regénnyel. Ez az én véleményem...

2011. júl. 4. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!