Milyen címet adhatnék neki?
Írok egy 'regényt' a neten,de nem tudom milyen címet adhatnék neki.Olyat szeretnék,amit ha olvasnak az emberek akkor mindenképp rákattintanak mert felkelti az érdeklődésüket a cím.
Dióhélyban annyi a történet hogy van egy lány,aki angyal,ezt egy titkos 'szekta' megtudja és meg akarják ölni ezért a lánynak menekülnie kell egész életében.Ott kell hagynia mindent a családját meg az egész életét,de van egy fiú akivel eleinte ki nem állhatják egymást vagyis a lány szerelmes a fiúba,de a fiú nem szereti a lányt,de egy büntetés alkalmával "összehozza őket a sors" és a fiú szépen lassan megkedveli a lányt majd beleszeret.de mégsem lehetnek együtt mert a fiú annak a "szektának" dolgozik,de végül a fiú már nem bírja tovább és mindent feladva elmenekül a lánnyal.így ő is üldözött lesz és ő is menekül élete végéig.
nemtudom mennyire érthető a tartalma,de ehez keresek valami találó címet,ami felkelti az emberek érdeklődését.köszi előre!
*a szektát nem szó szerint kell érteni!!nem szekta hanem inkább ilyen szervezet szerűség.
:Opedig nem is hallottam róla
amúgy azt elfelejtetem hogy 14-15éves fiatalokról szól
Tökre hasonlót álmodtam a napokban...
Cím lehetne:
Bukott szerelem
Ez utalna a srác árulására meg az angyalra is
második vagyok:
Üldözd az angyalt
Milyen "író" az, aki nem tud címet adni a saját könyvének?
Neked kellene tudnod, miről szól, milyen a hangulata stb., és ehhez milyen cím passzol.
Ha ez sem megy, szerintem még ne próbálkozz írással, főleg ne egyből egy regénnyel. Ez az én véleményem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!